04 / 05 / 2024

tüpraş Sapanca Gölünden izinsiz su mu çekiyor

tüpraş Sapanca Gölünden izinsiz su mu çekiyor

Sapanca Gölü'nden izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve de İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Naci Ağbal: Ekonomide güçlü bir değişim ve dönüşüm döneminin başlangıcındayız!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, "Türkiye ekonomisi güçlü bankacılık sistemi, sağlam ve sürdürülebilir kamu maliyesi göstergelerine bakıldığında geleceğe dönük güçlü bir yatırım ve çekim merkezi durumundadır." dedi.

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Sıla 1,5 milyon TL'ye Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı!

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'ndan 6'sı gayrimenkul sektöründen!

Capital bu yıl 13. kez "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı" araştırmasını gerçekleştirdi. Listede gayrimenkul sektöründen 6 isim yer aldı..

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su kanalı yapılıyor!

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su getirecek olan projede inşaat devam ediyor. 400 bin kişiye istihdam sağlayacak proje

Van Gölü'nde Sahil Kordonu projesi başladı!

Van Edremit Belediyesi, Van Gölü'nden daha fazla faydalanılması adına "Sahil Kordonu" projesini başlattı. Proje ile Van Gölü'nün çehresinin değişmesi planlanıyor.

Van Gölü'ne Sahil kordonu geliyor!

Edremit Belediyesi, Van Gölü'nden daha fazla faydalanılması için Sahil Kordonu projesini hayata geçirecek. Projeyle, halkın yıllardır hayalini kurduğu sosyal tesislere kavuşması hedefleniyor.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

İşte Türkiye'nin en güçlü 30 iş insanı!

Capital'in "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı Araştırması", yine iş dünyasının en güçlü liderlerini ortaya koyuyor.

Tüpraş 14,5 milyon tonluk satış yaptı!

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (Tüpraş) 14,5 milyon tonluk satış yaptı. Tüpraş geçen seneye göre gerilese de, geçtiğimiz yılın üzerinde satışa imza attı.

tüpraş Sapanca Gölünden izinsiz su mu çekiyor Haberi

tüpraş Sapanca Gölünden izinsiz su mu çekiyor

Sapanca Gölü'nden Tüpraş'a izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi.


Körfez 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanıklar Tüpraş Genel Müdürü Erkut, İzmit Rafineri Müdürü İlter ve avukatları ile şikayetçi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş katıldı.


Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan ve Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in davaya müdahil olma talebi, "doğrudan zarar görmedikleri" gerekçesiyle mahkeme tarafından reddedildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSU) davaya müdahil olma talebi ise "doğrudan zarar görme ihtimalinin bulunması" dolayısıyla kabul edildi.


Duruşmada söz alan Rüstem Keleş, önceki beyanlarını tekrar ettiğini, içme suyu havzası olan Sapanca Gölü'nün kullanım hakkının kurumlarına ait olduğunu belirterek, Tüpraş'ın bedelsiz...