29 / 04 / 2024

Turan Hançerli deprem açıklaması

Turan Hançerli deprem açıklaması

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Meclisi'ndeki konuşmasında "Avcılar’daki riskli yapıların yenilenmesinin önünü açacak plan notu değişikliği 5’inci ayında da İBB meclisinden geçmedi. Ben Avcılar halkına sizleri şikayet ediyorum" dedi...

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında şok detay: Tebligat kanunundaki değişiklik sorun çıkarabilir!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili konuştu ve sorun çıkabilecek noktalara değindi. Peki yeni yasa dönüşüm sorunlarını çözecek mi?

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Kamu-Sen'den son dakika çağrısı: Afet tazminatı tüm ilçelerde geçerli olsun, deprem konutları bitene kadar verilsin! 

Türkiye Kamu-Sen, deprem bölgesindeki kamu personeline sağlanan ‘afet tazminatı’nın olağanüstü hal ilan edilen 11 kentteki bütün ilçelerde görevli kamu çalışanları için geçerli olmak üzere genişletilmesine ve ödemenin deprem konutları tamamlanıncaya kadar yapılmasına ilişkin dilekçe hazırladı. 

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Apple için büyük deprem! Zirveyi kaptırdılar, işte yeni lider

Dünyanın en değerli şirketi konumunda yer alan Apple için büyük deprem niteliğinde bir olay meydana geldi. Şirket, zirveyi Suudi Arabistan'ın petrol şirketi Aramco'ya kaptırdı.

Bayrama kadar geçerli olacak, ev hanımlarına özel 5 bin TL ödeme yapılmaya başladı!

Ev hanımlarına toplamda 5.000 lira olmak üzere Denizbank üzerinden ödeme yapılmaya başlandı. Bu ödemeden yararlanmak isteyen ev hanımları ise şartları merak edip araştırmaya başladı. işte detaylar...

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

İstanbul'da 1 milyona yakın konut yenilenmeli!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Hançerli, “Kentsel dönüşümde sıfır faizli finansmana dayalı bir dönüşüm modelini hayata geçirelim” önerisinde bulundu.

Turan Hançerli deprem açıklaması Haberi

Turan Hançerli deprem açıklaması

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçesinde 50 bin kişinin konutlarını depreme karşı güçlendirmesini sağlayacak imar düzenlemesini 5 aydıryapmayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'ne tepki göstererek, "İmar Komisyonu bu sorunu 15 dakikada çözebilir. Meclis oturumuna 15 dakika ara verelim, komisyon raporunu meclise getirsin, oybirliği ile geçirelim. Bu sorun çözülsün" şeklinde konuştu. Hançerli'nin çağrısı yanıtsız kaldı.

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre, Avcılar’daki binaların depreme karşı güçlendirilmesi için hazırlanan imar planı notu değişikliğinin gündeme alınmamasına tepki göstermek amacıyla geçen ay, İBB İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda oturma eylemi yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, bu ay da imar düzenlemesinin gündeme gelmemesine tepkiliydi.

13 Şubat tarihli İBB Meclis oturumunda konuşan Turan Hançerli şunları kaydetti:

"Avcılar’daki riskli yapıların yenilenmesinin önünü açacak plan notu değişikliği 5’inci ayında da...