17 / 05 / 2024

Turgay Albayrak şehir plancısı

Turgay Albayrak şehir plancısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü İmar Planlama ve Kentsel Tasarım Daire Başkanı Turgay Albayrak kimdir? İşte Kentsel Tasarım Daire Başkanı Turgay Albayrak biyografisi...

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İzmir'de 432 bin kişiye 237 milyon kira yardımı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, şehir genelinde 2013'ten bu yana 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında hak sahiplerine 237 milyon TL kira yardımı yapıldığını belirtti.

Berat Albayrak'tan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Başakşehir'de hizmete açılan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılışıyla ilgili Twitter hesabı üzerinden mesaj yayımladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir'de imar toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Kadir Albayrak'tan Mimarlar Odası'na ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TMMOB Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliğini ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Tekirdağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz tüm projeler yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her şey daha mutlu bir Tekirdağ için” dedi.

Samsun Büyükşehir'den bina uyarısı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak yaptığı açıklamada sıvasız ve boyasız binaların Samsun'un tanıtımını olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Turgay Albayrak şehir plancısı Haberi

Turgay Albayrak şehir plancısı

Turgay Albayrak kimdir?

Turgay Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü İmar Planlama ve Kentsel Tasarım Daire Başkanı.


Turgay Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kurulan Kentges Çalışma Grubu nda görevlendiriliyor. 


Albayrak, Taslak Strateji Belgesi oluşturmak amacıyla Kentleşme Şurası sonuçlarının (strateji ve eylemleri) sadeleştirilmesi, ana eksenlerinin belirlenmesi, hedef, strateji ve eylemlerin nihai hale getirilmesi ve çalıştaylarda müzakere edilmesi sürecinde görev alan ve ayrıca katkı veren Danışman ve Öğretim Üyeleri arasında yer alıyor.


Strateji Belgesinde görev alan Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü Çalışma Grubunda Y. Şehir Plancısı olarak görev alıyor.


Turgay Albayrak iletişim

Telefon: 0312 285 24 48 

0312 287 84 89


Adres: Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı, 2179 Sokak No: 5 

06510 Çankaya / Ankara


E-mail: [email protected]...