27 / 05 / 2024

Turgay Dağ Indesit Company

Turgay Dağ Indesit Company

Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, yazılı bir açıklama yaparak, söz konusu satın almanın her iki marka için de büyük bir sinerji yaratacağını söyledi.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Deconlar İnşaat Elektrik Metal Temizlik Malzemeleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deconlar İnşaat Elektrik Metal Temizlik Malzemeleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kayaöz tarafından kuruldu.

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

Emlak kralı Turgay Nişancı'nın vasiyeti şok etti!

İzmir Seferihisar'da emlak zengini olan, Turgay Nişancı'nın 83 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından açılan vasiyetnamesi Nişancı ailesini şoke etti.

Çeliksoy Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliksoy Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Turgay Çelik imzasıyla kuruldu.

Aydın Söke'deki imar tartışmasına Turgay Avcı'da katıldı!

MHP Aydın Söke İlçe Başkanı Turgay Avcı, Söke Belediye Meclisi'nin 1 /5000'lik imar planının Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedilmesini değerlendirdi.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Turgay Kıran: Dursun Özbek'e otelciliği ben öğrettim!

Galatasaray'da iki dönem yöneticilik yapan ve dört kez de başkanlığa aday olan Turgay Kıran, kulübün mali durumundan yönetime uzanan dobra açıklamalarda ve iddialarda bulundu.

Turgay Tanes konut sektörünü değerlendirdi!

Crowne Plaza'da düzenlenen toplantıda konuşan ve mortgage krizinin yaşandığı yıllarda konut sektöründeki gelişmelerin balon olarak değerlendirildiğini hatırlatan Turgay Tanes, bunları doğru bulmadığını o zaman da dile getirdiğini kaydetti.

Turgay Kıran: 1 milyar dolarlık GYO kurmak istiyoruz

Galatasaray Kulübü başkan adayı Turgay Kıran, yönetime gelmeleri halinde 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırım ortaklığı kurup, kulübün Riva ve Florya'da bulunan arazilerini değerlendirmek istediklerini açıkladı.

Indesit Company Manisa'daki yeni fabrikasını faaliyete geçirdi!

Indesit Company çatısı altında yer alan Hotpoint, Indesit ve Scholtes markaları Avrupa genelinde toplam 15 milyon adetlik beyaz eşya üretim kapasitesine sahip. Türkiye Müdürü Turgay Dağ, ''Üretime geçtik'' dedi.

Yürür İnşaat Malzemeleri ve Emlak Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yürür İnşaat Malzemeleri ve Emlak Gıda Sanayi Limited Şirketi, Turgay Yürür tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Sertur İnşaat Malzemeleri Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertur İnşaat Malzemeleri Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Tekeli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Turgay Dağ Indesit Company Haberi

Turgay Dağ Indesit Company


İtalyan Indesit'in çoğunluk hissesinin ABD'li Whirlpool tarafından satın alınmasının ardından Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, yazılı bir açıklama yaparak, söz konusu satın almanın her iki marka için de büyük bir sinerji yaratacağını söyledi.


Satın almaya ilişkin 10 Temmuz Perşembe günü, İtalya'da paylaşılan açıklamalarda her iki şirketin de, karşı tarafın sağlayacağı avantajlara odaklandığını belirten Dağ açıklamasında şu görüşlere yer verdi:


Bu düşünce ve yaklaşımı çok önemsiyorum ve bu satın almanın bize sağlayacağı gücün en önemli işareti olarak görüyorum.


Biliyorsunuz; dünya genelinde 69 bin çalışanı, 59 üretim ve teknolojik araştırma merkeziyle Whirlpool, dünyanın lider beyaz eşya üreticilerinden birisi ve 2013 yılında yaklaşık 19 milyar dolarlık ciro gerçekleştirdi. Indesit Company de üretim ve dağıtım gücüyle Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticilerinden birisi ve...