29 / 04 / 2024

Turgay Genç kimdir

Turgay Genç kimdir

800 yıl önce Selçuklu Imparatorlugu döneminde yapılmıs ancak bakımsızlık nedeniyle yüzde 75'i kullanılamaz durumdaki Evdirhan'ı kurtarma çalısmalarının ikinci etabı basladı.

Antalya'ya modern köy evleri geliyor!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, inşaat, makine, elektrik mühendisleri ile birlikte ilçenin köylerinin modern yapılaşması için 3 alternatifli tip ev projesi geliştirdi.

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Turgay Genç'ten işadamlarına yatırım çağrısı!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi...

Turgay Genç Antalyalı işadamlarını yatırım yapmaya çağırdı!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Rasim Arı kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Rasim Arı kimdir? 

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Turgay Genç kimdir Haberi

Turgay Genç kimdir

Antalya'nın Dösemealtı Belediye Baskanı Turgay Genç, 800 yıllık geçmisi bulunan Evdirhan'ın kurtarılması ve Türk turizmine kazandırılması için özel bir ekip olusturdu. Genç, ilk etapta Antalya Müzesi kontrolünde tarihi kalıntılarının çevre temizligini ve kısmi bakımını yaptırdı. Ardından ikinci etap çalısmalarının ihalesi gerçeklestirildi. 


EVDİRHAN'A KADIN ELİ 

Kazı çalısmaları, arkeolog, sanat tarihçisi ve bilimsel danısman esliginde toplam 34 personel tarafından yürütülüyor. Evdirhan'daki kazı çalısmalarında görev alanların yarıdan fazlasının kadın olması dikkat çekiyor. Çalısan kadınların hemen hemen tamamı ev hanımı. Herbiri deneyimli ve yaklasık 3 yıldır aynı ekipte görev yapan kadınlar, ev ekonomilerine de katkı koyuyor. Kazı çalısmalarını yerinde inceleyen ve görevlilerden bilgi alan Dösemealtı Belediye Baskanı Turgay Genç, "Geçmisi 800 yıl öncesine dayanan Evdirhan'ın Türk turizmine kazandırılması için yaklasık 1 yıldır yogun bir sekilde...