18 / 05 / 2024

Turgut Çıkış biyografi

Turgut Çıkış biyografi

Ayyapı Mimari’nin ortağı olan Mimar Turgut Çıkış kimdir? Turgut Çıkış, Ayyapı Mimari ile hangi projelere imza attı? İşte Turgut Çıkış'ın biyografisi ve Ayyapı Mimari projeleri...

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Çiftçinin suyu lüks villalara taşınıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB)'nin vermiş olduğu ruhsatlarla Seferihisar’ın Düzce, Ulamış ve Turgut köyleri üzerine konutlar yapıldı. Ancak bu konutların su ihtiyacını karşılamak yerine tarımda kullanılan suyu buralara içme suyu olarak verdikleri iddia edildi.

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

Dgy Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgy Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğay turgut tarafından kuruldu.

Konut satışlarının Aralık 2021 karnesi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2021 Aralık konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. İpotekli satışların yüzde 209,34 arttığını belirten Yazıcı, konut satışlarına ilişkin detayları paylaştı.

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  2 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgut Akyüz tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Kiralık evde stok ihtiyacı arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu Mayıs ayına ilişkin konut satış rakamlarını açıkladı. Mayıs ayı konut satış rakamlarını değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kiralık konutlarda stok ihtiyacının arttığını dile getirdi.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Keçiören Belediyesi 4 bin 908 çiftle 'evet' rekoru kırdı!

Keçiören'de bu yıl rekor düzeyde nikah kıyılırken, Belediye aracılığıyla 4 bin 908 çift evlendi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, evlenmek isteyen çiftlerin nikah işlemlerinin ivedilikle yapıldığını belirtti.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Turgut Çıkış biyografi Haberi

Turgut Çıkış biyografi

Turgut Çıkış kimdir?

Ayyapı Mimari’nin ortağı. Turgut Çıkış, İzmir’in Çeşme İlçesi’nin Alaçatı bölgesinde Port Alaçatı & Port Alaçatı Otel, Antmare Otel, Casa Oliva Otel ve Çeşme Marina projelerini tasarladı.


Lisans derecesini ODTÜ Mimarlık Bölümü’nden aldı. Yüksek lisans eğitimini İYTE Mimarlık Bölümü’nde tamamladı. Halen aynı bölümde misafir öğretim görevlisi olarak ders veriyor. Ayyapı Mimari’nin ortağı olarak çalışmalarını sürdürüyor.


Turgut Çıkış, 2007’de yüksek lisans yaptığı İzmir İleri teknoloji Enstitüsü’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ders veriyor. 


Ayyapı Mimari:

Port Alaçatı & Port Alaçatı Otel

Özel mülkarsaların, kanallar oluşturularak kıyı haline getirilmesi ve bu kanalların çevresinde su ile iç içe bir yerleşme oluşturulması, başlı başına hayatı zenginleştiren bir tasarım kararı. Port Alaçatı Otel, yerleşmenin ilk ayağında gerçekleştirilen, toplam 18 odalı küçük bir otel. Birlikte inşa edildiği konut grubunun...