16 / 05 / 2024

turgut inal kentsel dönüşüm projeleri

turgut inal kentsel dönüşüm projeleri

Hem Türkiye genelinde, hem Bursa'da süratle kentsel dönüşüme gidildiğini hatırlatan İnallar Hayat Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal, "kentsel dönüşümde estetikten de vazgeçilmemeli." dedi.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Yeni Evim Kampanyası hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacak!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası olan Yeni Evim Projesi’nin detayları resmen belli oldu. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyanın hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacağını söyledi.

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Erhan Gündoğdu ve İsmail Turgut ortaklığında kuruldu.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Ankara'daki kentsel dönüşüme Mansur Yavaş'tan veto!

Geçen ay Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi’nde kabul edilen ve bazı ilçeleri kapsayan kentsel dönüşüm kararı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise söz konusu veto kararına tepki gösterdi. 

Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada, "Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli" dedi.

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

turgut inal kentsel dönüşüm projeleri Haberi

turgut inal kentsel dönüşüm projeleri

UZUN yıllar otomotiv sektöründe faaliyet gosteıen İnaliaı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, inşaat sektöründe de çalışmalara başladı. Firma Sahibi Turgut inal. yeni projesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümde özenli olunması gerektiğini söyleyen İnal, "Hem Türkiye genelinde, hem Bursa'da süratle kentsel dönüşüme gidilirken, estetikten de vazgeçilmemeli Daha fazla yeşil alan barındıran, birbirinden güzel yapılarla bezenmiş şehirlerimiz olmasını diliyorum. Kent merkezlerini geleneksel siluetleri bozmadan giderken. Istanbul Balat örneğinde olduğu gibi iddialı. Büyük projeler de merkez dışına alınmalı. Örneğin yine İstanbul Bağdat Caddesi hoş bir dönüşüm geçirmiyor. İstanbul'un Anadolu yakasının o güzelim siluetini denizden bakınca tanıyamıyorsunuz artık" dedi. 


Hem Türkiye genelinde, hem Bursa'da süratle kentsel dönüşüme gidildiğini hatırlatan İnallar Hayat Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal, "Estetikten de...