30 / 04 / 2024

Turgut Özçin kimdir

Turgut Özçin kimdir

İç Mimar Turgut Özçin kimdir? İç Mimar Turgut Özçin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Özçin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Turgut Özçin...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Gaziantep'te ruhsatsız inşaatlara beton satılmayacak!

Gaziantep Valisi Davut Gül, şehirde ruhsatsız inşaatlara beton satışının yapılmayacağını dile getirdi.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Tümöz İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Kimya Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümöz İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Kimya Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Doğru tarafından kuruldu.

Öldüren deprem değil, kuralsız binalar!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir depreminde meydana gelen yıkımlara, kuralsız inşa edilen binaların neden olduğunu söyledi.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Turgut Özçin kimdir Haberi

Turgut Özçin kimdir

Turgut Özçin kimdir?

Turgut Özçin, 1959'da Üsküdar'da doğdu. Moran Lisesi'ni bitirdikten sonra girdiği Mimar Sinan Üniversitesi İç Mimari Bölümünü 1984 yılında tamamladı. 


1987'de Özerk Ayan ile Mim Ltd. şirketini kurdu ve o tarihten bugüne çoğunlukla tekstil sektörünün önemli firmalarının içmimari projeleri ve uygulamalarına imza attı.


Mim Design

1987 Yılında kurulan Mim Design Ltd.Şti., inşaat, yapı ve dekorasyon  sektöründe, mimarlık ve içmimarlık alanlarında yerli ve yabancı firmalara yurtiçinde ve yurtdışında proje ve uygulama hizmetleri vermektedir.


Şirketimiz; konusunda deneyimli mimar ve iç mimarlardan oluşan Proje-Koordinasyon Bölümü ile; her biri kendi alanında uzman olan montör ve teknik ekipten kurulu Uygulama Bölümünden oluşmaktadır.


Firmamız, uyguladığı projelerin tamamını kendi bünyesindeki elemanlarla gerçekleştirmektedir. Bu uygulamalarda, tasarım ve proje aşamasının yanında, teknik hizmetleri de içerisinde bulunduran, mekanik-elektrik proje uygulamalarını, birlikte çalıştığı ekiplerle...