16 / 05 / 2024

Turgutlu dev tesis

Turgutlu dev tesis

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Ergenekon Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda incelemelerde bulundu. Açılışan hazırlanan dev tesis için Ekim ayı içerisinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı tören yapılacak.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Dev konut sitelerine eğitimli yöneticiler geliyor!

Dev siteleri rant haline getirerek yasa dışı yollarla para toplayan yönetimlerine yeni düzenleme geliyor. Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Sandalcı, site yönetimlerin eğitimli kişiler tarafından yönetileceğini dile getirdi. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Irak'tan Malatya'ya dev tesis!

Iraklı tavuk kralı Mohammed Younus Bakr, iki yerel ortakla birlikte Malatya'ya dev bir tavuk işleme tesisi kurdu.

Van Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Van'ın Ilgın ilçesinde yapılması planlanan Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. Belediye Başkanı Mehmet Karahan, dev tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Konak'a dev tesis kazandırılacak!

İzmir Konak Belediyesi tarafından 1. Kadriye Mahallesi'e kapalı pazaryeri, çok amaçlı salon ve semt merkezinin de yer alacağı bir tesis yapılacak.

Hamidiye Spor Kompleksi açıldı!

Kağıthane'ye kazandırılan 34 yeni eserin en önemlilerinden biri olan 7 bin 200 metre karelik dev tesis Hamidiye Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Turgutlu'daki dev tesis Ekim'de hizmete giriyor!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Ergenekon Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda incelemelerde bulundu. Açılışan hazırlanan dev tesis için Ekim ayı içerisinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı tören yapılacak.

Çanakkale Güzelyalı'ya dev tesis!

Çanakkale'nin Güzelyalı'ya yapılması planlan geniş imkanların olduğu dev tesis için ihale aşamasına gelindi. Dev tesisin proje bedelinin 80 milyon TL olduğunu belirtildi.

Kaş'ta 6 metrekarelik büfe yerine dev tesis!

Türkiye’nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Kaş, kaçak yapılarla gündemde. Bölgede büfe inşa etmesi gerekirken dev tesis kuran işletme sahibi Alper Ünsal " “Bir tek büfe ile kirayı ödemem imkânsız. Ben bunu kaçak olarak yaptım." dedi.

Trabzonspor Düzce'de dev tesis inşa edecek!

Düzce Kaynaşlı'da kendisine ait bir tesis inşa edecek olan Trabzonspor Fenerbahçe'ye komşu olacak.

Turgutlu dev tesis Haberi

Turgutlu dev tesis

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ve daire müdürleriyle birlikte yapımı tamamlanarak açılışına hazırlanan kapalı yüzme havuzu ve spor salonunu ziyaret etti. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi finansmanıyla hayata geçirilen spor kompleksine dair Turgutlulu gençlere müjdeli haberi veren Belediye Başkanı Turgay Şirin, “2017 yılına damga vuran yatırımlarımızdan biri olan dev spor kompleksimiz Turgutlu gençliğimize hayırlı olsun. Kapalı spor salonu ve yüzme havuzumuzda çalışmalarımız tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları son sürat devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılacak olan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarıyla birlikte çevresinde de yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Bu anlamda hem mutlu hem de gururluyuz. Turgutlu Belediyesine ait olan bir arsa üzerine inşa...