29 / 04 / 2024

turgutlu eski devlet hastanesi milli eğitime verildi

turgutlu eski devlet hastanesi milli eğitime verildi

Yıldırım Mahallesi'nde bulunan 10.893 metrekare arsa üzerine imam hatip ortaokulu ve kız yurdu yapılacak Turgutlu Eski Devlet Hastanesi ve arsası, İmam Hatip Ortaokulu ve Kız Yurdu yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi...

Eski Bakan'dan dikkat çeken tahmin 'Asgari Ücret seçimlerden hemen önce bir kez daha zamlanacak'

2023 doların yılı olacak diyen Eski Devlet Bakanı Işın Çelebi asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir tahminde bulundu. Çelebi'ye göre asgari ücret seçimlerden önce tekrar zam görecek

Eskişehir Lokantacılar Odası'ndan esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kovid-19 salgını sürecinde esnafın borçlarının biriktiğine vurgu yapan Eskişehir Lokantacılar Oda Başkanı Bahar Bilen, "Paket servisi haricinde iş yerini kapatmak zorunda kalan esnafın kira, elektrik, doğalgaz ve çalışanların maaşlarını devlet karşılamalı" dedi.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Eskişehir'e Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü kurulması için öneri verldi!

Eskişehir'de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü kurulması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski Kaş Devlet Hastanesi binası müzeye mi dönüşecek?

Antalya'nın Kaş ilçesindeki antik Antiphellos yerleşkesi içinde bulunan eski Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olması talebi mecliste!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki antik Antiphellos yerleşkesi içinde bulunan eski Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Huayuan Grup'un eski yöneticisi Çin Komünist Partisinden ihraç edildi!

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'i Kovid-19 salgınıyla mücadele konusunda açıkça eleştiren, devlete ait bir emlak şirketinin eski yöneticisi Çin Komünist Partisinden ihraç edildi. 

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Evi eski olana 25 bin TL tadilat desteği!

Devlet tarafından yüzlerce farklı sosyal destek, milyonlarca vatandaşa ödeniyor. Bu desteklerden biri de barınma desteği. Eski, bakımsız ve sağlıksız konutlarda yaşayan muhtaç yurttaşlara evlerinin bakım-onarımı için devlet tarafından 25 bin TL'ye kadar destek veriliyor. 

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

Brezilya'da eski Devlet Başkanı Collor'a yolsuzluk soruşturması!

Güney Amerika ülkesi Brezilya'da eski Devlet Başkanı Senator Fernando Collor hakkında 1,5 milyon dolar değerindeki emlak yatırımını başka bir şahıs üzerinde göstererek, vergi kaçırmakla suçlanıyor.

turgutlu eski devlet hastanesi milli eğitime verildi Haberi

turgutlu eski devlet hastanesi milli eğitime verildi



Yıldırım Mahallesi'nde bulunan 10.893 metrekare arsa üzerine imam hatip ortaokulu ve kız yurdu yapılacak Turgutlu Eski Devlet Hastanesi ve arsası, İmam Hatip Ortaokulu ve Kız Yurdu yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş bir açıklama yaptı. 


Öğrenci yurdu 


Yurttaş açıklamasında "Turgutlu ilçemiz Yıldırım Mahallesi'nde bulunan eski devlet hastanesine ait 10.893 metrekare arsa, üstündeki binalarla birlikte imam hatip ortaokulu ve kız yurdu yapımı amacıyla Milh Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilmiştir. Uzun süredir yapılan yazışmaları takip ediyorduk, nihayet tahsis gerçekleşti. Turgutlu'ya ve eğitim camiasına hayırlı olsun" dedi. Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş "1985 yılında mezun olduğun Turgutlu İmam Hatip Lisesi, 4+4+4 sisteminden sonra öğrencilerinin artması nedeniyle yetersiz hale geldi. 


Okulun yanındaki ek binayı...