08 / 05 / 2024

turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanının inşaatı ne zaman tamamlanacak

turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanının inşaatı ne zaman tamamlanacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve Etüt Proje Daire Başkanı Müge Kuğu ile birlikte Irlamaz Rekreasyon Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Manisa Turgutlu, kent parkla prestij kazanacak!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hayata geçirilen Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projeyle alan yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı hayata geçiyor!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz dere yatağının ıslahı sonrasında oluşturulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği muhteşem proje ile modern bir görünüme kavuşacak

Manisa Turgutlu'daki sel baskınlarına önlem!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu. MASKİ ve Turgutlu Belediyesi iş birliğiyle, Turgutlu’nun Irlamaz ilçesindeki dere taşkınlarının önüne geçmek için menfez çalışması başlattı.

Manisa Irlamaz Deresi yolu genişletildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu’da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin yapacağı projeler hakkında müjdeyi verdi.

Turgutlu Üzümcüler Konağı turizme kazandırılacak!

Kentin geçmişi ve geleceği arasında köprü kurmak için kolları sıvayan Turgutlu Belediyesi, Turgutlu'nun ilk kent müzesini kuruyor. Müze yapılacak Üzümcüler Konağı'nda başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nun ihale süreci başladı!

Turgutlu Belediyesi'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile eş finansman desteğiyle Turgutlu'ya Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu kazandırmak için kolları sıvadı. Projede ilk adım atılarak ihale süreci başladı.

Ağva Sahil Rekreasyon Projesi'nin temeli atılıyor!

Ağva’nın kıyı bandını modern ve estetik kaygılarla yeniden düzenleyecek Ağva Sahil Rekreasyon Projesi kapsamında, plajın kullanımını kolaylaştıracak modern yaşam destek birimleri entegre edilecek ve plaj donatıları ile kalite arttırılacak.

Kırkpınar Alanı Rekreasyon projesi ihaleye çıkıyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırkpınar Alanı Rekreasyon Projesi'nin ihaleye çıkılacağını bildirdi. Gürkan, projede ihale aşamasında geldiklerini ve sürecin ardından yapım çalışmalarına ara vermeden başlayacaklarını söyledi.

Ataşehir Atapark Rekreasyon Alanı ihalesi 22 Mart'ta!

Atapark Rekreasyon Alanı yapılması ve intifa hakkı kaşılığı işletilmesi işi 22 Aralık 2015 ve 23 Şubat 2016 tarihlerinde ihale edilmişti. Ataşehir Belediye Başkanlığı projeyi 22 Mart'ta tekrar ihaleye çıkarıyor.

TOKİ'nin Turgutlu 282 konut projesi tamamlandı!

TURGUTLU Kaymakamlığı bünyesi altında hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile TOKİ’nin işbirliğinde ilçenin İstasyonaltı mevkiisinde yaptırılan Turgutlu Sosyal Konut Projesi altındaki 282 adet konu tamamlandı.

Manisa Turgutlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Turgutlu İcra Dairesi, Manisa Turgutlu'da bulunan arsa ve üzerindeki fabrikası binası 8 müştemilatı ve güvenlik kulübeyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 340 bin TL olarak belirlendi.

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanının inşaatı ne zaman tamamlanacak Haberi

turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanının inşaatı ne zaman tamamlanacak

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Irlamaz Rekreasyon Alanı’na hayat vermek hedefiyle uygulanması planlanan proje dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve Etüt Proje Daire Başkanı Müge Kuğu ile birlikte alanda incelemelerde bulundu. Başkan Şirin ve Yalçınkaya, uygulanacak proje hakkında fikir alışverişinde bulunurken, Irlamaz’a kimlik kazandırarak Turgutlu halkının beklentilerini fazlasıyla karşılayacak bir proje hazırlığında olduklarını müjdeledi.


Manisa’nın bütünşehir olmasıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Irlamaz Rekreasyon Alanı, Turgutlu halkını mevcut durumundan çok daha iyi ağırlayabilecek, 7’den 77’ye tüm vatandaşlara hitap edebilir noktaya getirecek projeye hazırlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ile birlikte Turgutlu’ya prestij katmaya hazırlanan alanda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Plan Proje Etüt Daire Başkanı Müge Kuğu, Büyükşehir Belediyesi...