03 / 05 / 2024

turistik yat çürümeye terk edildi

turistik yat çürümeye terk edildi

Üç ağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle Alan Koyu'nda yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat, çürümeye terk edildi.

Turizme lojman yatırımı için düğmeye basıldı! Antalya'ya 900 dairelik yeni proje geliyor!

Turizmde gözünü adeta zirveye diken Türkiye, personel konaklaması için tesisleri de unutmadı. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına tahsis edeceği kamu taşınmazlarından bir kısmını personel lojmanları için ayırdı. 

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Borsada dengeler şaştı! Yabancı yatırımcının faturası küçük yatırımcıya kesildi! 

Yabancı yatırımcıların borsaya gelmesi ile borsada dengeler şaştı. 4 yıl öncesine kadar yabancı giderken yükselen borsa, şimdi yabancı gelince düşmeye başladı. Yabancı yatırımcının faturası ise küçük yatırımcıya kesildi.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!

Verilen son dakika bilgilerine göre, paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir.3 aylık ödeme için düğmeye basıldı. Acil bakın...

Euro için öyle bir açıklama geldi ki.. Euro yatırımcıları tir tir titreyecek! 1 eurosu bile olan hemen baksın

Metzler analistlerinden euro kuru ile ilgili açıklama geldi. Euronun dolar karşısında düşmeye devam edeceğini belirten analistler euro yatırımcılarını endişelendirdi. Peki euro ne zaman yükselişe geçecek? Euro bugün ne kadar oldu?

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Yatırımcılara flaş uyarı! Bu tarihten önce alan zengin olacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

Selçuk Geçer yatırımcılara önemli bir tarih işaret etti ve uyarılar yaparak altın yatırımı yapmak isteyenleri bu tarihten önce harekete geçmeye davet etti. Eğer bu tarihten önce altın yatırımı yapanlar, önemli bir kar elde edebilecekler.

turistik yat çürümeye terk edildi Haberi

turistik yat çürümeye terk edildi

Üç ağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat, çürümeye terk edildi.  Üçağız Mahallesi Muhtarı Salih Çan, kısmen batan yatın geleceği hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. Günübirlik tur yatının 3 yıl önce Alan Koyu'nda yan yattığını kaydeden Çan, "Yat, Ali Efeoğlu ve Mehmet Borazan'a ait. Mehmet Borazan yaşamını yitirdi. Yat, borcundan dolayı icralık. Ama ne gelen var, ne giden. Ne olacağını da bilmiyoruz. Ancak burada bir servet çiirüyüp yok oluyor. Ahşap bir yat. Motoru çalışır durumda ve deposunda yalan mevcut. Çürümeye terk edilen yattan yakıt sızması çevre kirlüiğine neden olur. Kekova, dünyaca ünlü bir turistik bölge. Yatın kaldırılmasını istiyoruz. Birkaç yıl içinde tamamen çürüyüp denizi kirletecek" dedi. 



Antalya...