19 / 05 / 2024

turistlerin rezervasyon iptali

turistlerin rezervasyon iptali

Turizmde bu yıl hedeflenen 32 milyon turist ve 25 milyar dolar gelir gerçekleşemeyecek.Turistler rezervasyonlarını iptal ediyor...

Touristica’da erken rezervasyon başladı!

Touristica’da, %50’ye varan indirimler ve 9 taksit imkanları ile 2015 erken rezervasyon dönemi başladı. Erken rezervasyonda ilk dönem, 01 Aralık – 15 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Kıbrıs'ta yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları!

Yılbaşı tatili için alternatif arayanlardansanız Kıbrıs'ı listenize mutlaka ekleyin. Zira eğlencesi bol olan bu Yavruvatan' da yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları sizleri bekliyor..

Erken rezervasyon dönemi başladı!

Ali Onaran, yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve sektörün katkılarıyla 6 yıl önce hayata geçirilen erken rezervasyon kampanyasının her geçen yıl vatandaşlardan daha fazla rağbet gördüğünü söyledi.

Prontotour erken rezervasyon kampanyası başladı!

Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, turizm sektörü, yerli turistlerin yaz sezonunda daha uygun fiyata tatil yapmasına imkan sağlayan erken rezervasyon kampanyasını başlattıklarını söyledi...

Kiracı doğalgaz aboneliği iptali!

Taşınmaz kira sözleşmesinin sona ermesi veya bir şekilde feshedilmesi durumunda kiracının aboneliklerini iptal etmesi gerekiyor. Peki, kiracı doğalgaz aboneliği iptali için neler gerekli? Abonelikler nasıl iptal edilir?

Erken rezervasyon dönemi başlıyor!

Turizm sektörü, gelecek yıl yapacakları tatilleri en ekonomik şekilde planlamak isteyen tatilciler için 2015 erken rezervasyon dönemini başlatıyor. Ön taleplere gelen yoğun ilgi sektörü umutlandırdı.

Vekaletname iptali nasıl olur?

Gerçek ya da tüzel kimselerin herhangi bir hukuki işlem ya da davalarına ilişkin, kendilerini temsil etmek üzere bir başka kimseyi atama işlemine vekalet deniyor. Peki, vekaletname iptali nasıl olur?

Yapı kullanma izninin iptali!

Yapı tamamlandıktan sonra belediye veya valiliklerce anayapının bütün bağımsız bölümleri için verilen belgeye yapı kullanma izni deniyor. Peki, Yapı kullanma izninin iptali nasıl olur?

Aile konutu satış iptali nasıl olur?

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, malikin eşinden izin almadan yaptığı aile konutu satış iptali nasıl olur?

Kapadokya'daki mağara evler yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında!

Kapadokya bölgesinde turistlere ilk çağların doğallığını yaşatarak kültürel yöndeki ziyaretlerini yapmalarını sağlamak amacıyla birbiri ardına yapılan butik otel tarzındaki mağara evler, yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor.

Uygun fiyatlarla rezervasyon avantajı Platform Merter Suites'te!

İstanbul Avrupa yakasında Güngören Merter'de 142 bin 300 metrekare arsa üzerinde yer alan Platform Merter Suites'te uygun fiyatlarla rezervasyon imkanı sağlanıyor. Satışları devam eden projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Rus turistlerin Türkiye sevdası sürüyor!

Türkiye yürüttüğü başarılı tanıtım çalışmaları ve gelişen uçuş ağıyla Rus turistlerin gözde destinasyonu olmaya devam ediyor. Yılın 9 aylık döneminde Türkiye'yi en fazla Rus turistler tercih etti.

Ayasofya Camisi yabancı turistlerin akınına uğruyor!

Trabzon'da müze olarak kullanılırken 52 yıl sonra cami olarak tekrar ibadete açılan tarihi Ayasofya Camisi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Ayasofya Camisi, 52 yıl aranın ardından yeniden cami olarak hizmete açıldı.

turistlerin rezervasyon iptali Haberi

turistlerin rezervasyon iptali
Turistik Otelciler ve İşletmeciler Başkanı Timur Bayındır, sadece İstanbul değil tüm Türkiye'de patlamalar yaşandığını belirtti. İstanbul başta Türkiye'nin turizmde yıllarca emek vererek olumlu bir imaj oluşturduğunu ancak ortaya çıkan durum ve dünyaya yansıyan görüntünün bunu yerle bir ettiğinide sözlerine...