08 / 05 / 2024

Turizm Fabrikası

Turizm Fabrikası

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Tülay Uzun tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına fabrika kuruldu!

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

Muş Şeker Fabrikası, MBD İnşaat'ın oldu!

Muş Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 230 milyon 200 bin lira ile MBD İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ-Öz Er-Ka İnşaat Turizm Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi AŞ Ortak Girişim Grubu verdi.

Elbistan Şeker Fabrikası, Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat'ın oldu!

Elbistan Şeker Fabrikası 297 milyon lirayla Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret AŞ'nin oldu...

Ilgın Şeker Fabrikası 637 milyona Alteks'in oldu!

Türkşeker ait Ilgın Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesine en yüksek teklifi Alteks Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Kırşehir Şeker Fabrikası'na 330 milyon TL'lik teklif!

Türkşeker'e ait Kırşehir Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi Tutgu Gıda Turizm İnşaat İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. verdi.

Zeytinburnu eski tank fabrikası alanına yapılacak konut projesine iptal!

Zeytinburnu'da eski tank bakım fabrikasının arsasına yapılması planlanan ticaret, konut, turizm fonksiyonlarının yer alacağı proje için imar planı İstanbul 5 İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Tülay Uzun tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Ömer Çelik Milli Mensucat Fabrikası binalarını inceledi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana'da restorasyonu süren ve müzeye dönüştürülecek tarihi Milli Mensucat Fabrikası binalarında inceleme yaptı. Bakan Çelik tarihi yapının Türkiye’nin en büyük müzelerinden birine dönüşeceğini belirtti.

Adana'daki Tarihi Milli Mensucat Fabrikası müzeye dönüştürülüyor!

Adana' da 1907’ de kurulan ve 1990’ da atıl duruma düşen Milli Mensucat Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in talimatıyla müze kompleksi haline getiriliyor...

Tekel Sigara Fabrikası sanat merkezi olacak!

Nevvar-Salih İşgören Vakfı, Eski Tekel Sigara Fabrikası 'nı Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 25 yıllığına alarak burayı kültür ve sanat amaçlı eğitim ve öğretim tesisine dönüştürecek

Orca'ya Arap Turizm Teşkilat Başkanı'ndan ziyaret!

  Arap Turizm Teşkilat Başkanı Dr. Bandar Fahad Al-Fehaid, Orca Ekolojik-Pasif Yapı ve Prekast Sistemleri'nin fabrikasını ziyaret etti. Ziyareti sırasında Orca Yönetim Kurulu Başkanı Gül tarafından ağırlanan Bandar, konu hakkında geniş bilgiler aldı  

Balıkesir'de 49 yıllığına turizm tesisi ihalesi

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 49 yıllık kira karşılığı turizm alanı yaptıracağını açıkladı

Oktay Varlıer: Termal turizm alanlarına ağırlık verilmeli

Oktay Varlıer, gelir getiren spor ve termal turizm gibi alanlara ağırlık verilmeli" diyor

Turizm Fabrikası Haberi

Turizm Fabrikası

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Tülay Uzun tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.


Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler düzenlemek,yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek, -Fuar,konferans, kongre ve toplantı organizasyonları düzenlemek, her türlü organizasyon faaliyetlerini gerçekleştirmek ve gerçekleştirilmesi için aracılık ve danışmanlık faaliyetinde bulunmak, yapılmış organizasyonu kiralamak ve kiraya vermek, gerek yurtiçi gerekse yurtdışında gerçekleştirilecek her türlü fuar etkinlikleri, bayi toplantıları,açılışlar,temel atma törenleri, paneller, sanat geceleri,ödül törenleri, gezi, eğlence, spor ve benzeri etkinlikleri düzenlenmesi için aracılık ve organizasyon yapmak ve danışmanlık faaliyetinde bulunmak. -Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır...