29 / 04 / 2024

Turizm fiyatları

Turizm fiyatları

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusların tatil tercihlerinden vazgeçmeyeceğini belirterek, "Ruslar mutlaka tatil yapar. Ancak son dakika tercihlerini kullanır. Önemli olan bu süre içinde otelcilerimizin paniğe kapılıp fiyatları düşürmemesidir" dedi.

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Resmi Gazete’de yayımlanmıştı... Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Yasası 7 soruda tüm detaylarıyla!

Kira fiyatlarının artmasıyla birlikte hükümet harekete geçti. Bu kapsamda evlerin turizm amaçlı olarak kısa dönem kiralanması uygulamasına yönelik sınırlamalar getirildi. Kanun 2 Kasım 2023’te Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Konut fiyatları arttı: Kooperatiflere ilgi katlandı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde konut fiyatlarını ve kooperatifleri kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Konut fiyatları yükselince kooperatifte rota turizm bölgelerine kaydı' başlıklı yazısı...

Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu! 

Çanakkale’de inşaatında sona gelinen Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını iki katına çıkardı. Köprünün güzergâhında bulunan konutlarda yüzde 35-40 artış olurken turizm alanlarında ise yüzde 37-50 arasında artış yaşandı.

Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı!

Türkiye’nin 5. büyük şehri ve en önemli turizm şehri olan Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı...

Bozcaada'da koronavirüs nedeniyle emlak fiyatları katlandı!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti olan Bozcaada'nın ana karadan uzak olması ve koronavirüs döneminde daha güvenli bir liman olarak görülmesi sebebiyle, adadaki ev, bağ ve tarla fiyatları katlandı.

Türkiye’nin en değerli tatil yerlerinde ev fiyatları arttı!

GABORAS,‘Türkiye Yaz Turizm Bölgeleri Konut Değer Endeksi’ raporunu açıkladı. Rapora göre Türkiye’nin en değerli tatil beldesi; Bozcaada oldu. Bölgede yazlık ev fiyatları metrekare bazında yaklaşık 11 -12 bin TL olarak seyrediyor.

Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı!

Sanayi ve turizm bölgelerine yakınlığı ile dikkat çeken, son yıllarda düzenli göç alan Düzce’nin gayrimenkul değerlerine göre Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı…

Turizm fiyatları Haberi

Turizm fiyatları

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) yönetimi, Ali Eroğlu başkanlığında Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu, yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını, G20 zirvesi ile NATO Dışişleri Bakanları toplantısının Antalya’da yapılacağını tekrarlayarak, "Antalya’yı bu anlamda diplomasi merkezi haline getireceğiz. Bakanlığımızla, AB Bakanlığı’nın temsilcilikleri Antalya’da resmen faaliyete geçti. Yakın bir zamanda Rusya Federasyonu Meclis Başkanı ile Kazakistan Dışişleri Bakanını Antalya’da ağırlayacağız" dedi.


AMBARGOYU AB ÜLKELERİ DELDİ


Rusya’ya karşı uygulanan ambargolara Türkiye olarak katılmadıklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Büyüyen bir ekonomiyiz. Rusya ile ticaretimizi iptal edemeyeceğimizi herkese duyurduk. Ambargoya katılmayacağımızı da söyledik. Esasen bugüne kadar ambargo uygulamasına batının da tam olarak riayet etmediği ortada. Başta Almanya olmak üzere AB ülkeleri İran ya da başka ülkeler üzerinden Rusya’ya mal...