29 / 04 / 2024

turizm fuarları

turizm fuarları

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

Dünyanın en büyük Turizm Fuarı Stuttgart'ta açıldı!

Dünyanın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak kabul edilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı, Stuttgart'ta açıldı. 25 Ocak'a kadar devam edecek olan fuarda toplam 90 ülke 2 bin katılımcı ile temsil edilecek.

AKTOB: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

Türk turizminin lokomotifi Antalya'da turizmciler, 2015 yılının zor bir yıl olacağını, ancak G - 20 Zirvesinin Antalya'da yapılacak olmasının tanıtım açısından çok önemli olduğunu bildirdi.

Turizmcilerin imdadına fuarlar yetişecek!

RUSYA'daki ruble krizinden endişe eden turizm sektörü, 2015'in kayıp yıl olmaması için yurtdışı tanıtım faaliyetlerine ve fuarlara ağırlık verecek. Türkiye bu yıl toplam 122 turizm fuarına katılacak.

Türkiye bu yıl 122 turizm fuarına katılacak!

Rusya'daki ruble krizinden endişe eden turizm sektörü, 2015'in kayıp yıl olmaması için yurtdışı tanıtım faaliyetlerine ve fuarlara ağırlık verecek. Türkiye bu yıl toplam 122 turizm fuarına katılacak.

Turizmin kalbi İzmir'de atmaya devam ediyor!

Turizmin kalbi İzmir'de atmaya devam ediyor. Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuarı, İtalya ve de Adıyaman'ın partnerliğinde, 900'e yakın firmanın katılımıyla açıldı

EMITT Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde açıldı!

Dünyada ve Türkiye'de turizmde öne çıkmak isteyen iller, beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonellerinin yer aldığı fuar, 27 Ocak'a kadar gezilebilecek...

Turizmde yeni sezon için fuar atağı!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, turizm alanında 2017 yılına yönelik çalışmalara hız verdiklerini, bu kapsamda Japonya, Fransa ve İspanya'da düzenlenecek turizm fuarlarına katılacaklarını bildirdi.

Altındağ yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İstanbul EMITT “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olan ve illerin turizm potansiyellerini sergiledikleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan ITB Berlin Turizm Fuarı ve Gent Emlak Fuan'nı değerlendirdi.

MASTOB Almanya'da turizm fuarına katılacak!

Almanya ve İsviçre'de turizm fuarlarına katılan Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), Almanya'nın Hamburg kentinde başlayan fuarda tanıtım çalışmalarına devam ediyor..

ITF Slovakia Tour fuarının yıldızı Alanya oldu!

Alanya Tanıtma Vakfı’nın stant açtığı Bratislava Turizm Fuarı’nda Antalya ve Alanya ön plana çıktı. Sabriye Yüksel, önemli turizm fuarlarından biri olan ITF Slovakia Tour’da yaptığı görüşmeleri ve izlenimlerini aktardı:

TUROB, FITUR Madrid Turizm Fuarı'na katıldı!

TUROB Başkan Yardımcısı, Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin,Madrid'de dün başlayan FITUR Turizm Fuarı'nın Avrupa'da gerçekleştirilen en önemli üçüncü turizm fuarı olduğunu söyledi.

FITUR Turizm Fuarı 1 Şubat'a kadar devam edecek!

TUROB Başkan Yardımcısı, Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin,Madrid'de dün başlayan FITUR Turizm Fuarı'nın Avrupa'da gerçekleştirilen en önemli üçüncü turizm fuarı olduğunu söyledi.

Çeşmeli turizmcileri EMITT Turizm Fuarı umutlandırdı!

Turizm sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan 19 uncu EMITT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Çeşmeli turizmciler, İstanbul'dan umutlu döndü.

Turizm sezonu sönük başladı!

Avrupa'nın en gözde turizm fuarları arasında gösterilen Utrecht Turizm Fuarı, Türkiye açısından sönük geçtiği bildirildi. Turistik ve Butik Otelciler Birliği Derneği (ÖZBİ) Başkanı Ufuk Arslan turizm hakkında açıklamalar yaptı.

Büyükçekmece Belediyesi EMlTT Fuarı'nda tanıtılıyor!

Dünyanın en büyük, en saygın turizm fuarlarından biri olarak gösterilen EMITT Fuarı'na katılacak olan Büyükçekmece Belediyesi, kültür ve turizm projeleri ile fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Afyonkarahisar, EMITT 2015 Turizm Fuarı'na katılacak!

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizmi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan “EMITT 2015 Fuarına” katılım sağlanacağı belirtildi.

turizm fuarları Haberi

turizm fuarları

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Alanya’nın sahip olduğu turizm potansiyelini tüm yönleriyle ortaya koymayı ve bölgeyi ziyaret eden yerli-yabancı turist sayısını arttırmayı hedefliyor. Bu kapsamda Alanya için tanıtım hamlesi başlatan ALTAV ve ALTİD, 4 – 8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşen dünyanın en etkin  turizm  fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na 24. kez etkin katılım sağladı. Yaklaşık 189 ülkenin turizm sektörü temsilcilerinin katıldığı 49. ITB Berlin Fuarı’nda, Alanya’nın dünyaca ünlü sahillerinin yanı sıra yerel gastronomisi, arkeolojik ve doğal varlıkları ile 4 mevsim tatil fırsatı sunan zenginlikleri tanıtılıyor.

Faik Melih KAPTANOĞLU: “Dünyanın en kapsamlı turizm fuarı olan ITB Berlin Fuarı’na katılmamızın bölgemizin tanıtımına artı değer katacağına inanıyoruz.”


Fuarın bölge açısından önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyleyen...