05 / 05 / 2024

Turizm Ödülleri töreni 2015

Turizm Ödülleri töreni 2015

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayı'nda yapıldı. Törene Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan banka kredileri konusunda yeni projeler! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yurt dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, banka kredilerinde yaşanan sıkıntılara değindi. İşte detaylar!

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Turizm Ödülleri töreni 2015 Haberi

Turizm Ödülleri töreni 2015

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayın'da yapıldı. Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz. "İzmit'in tarihi, kültürü iklimi, doğası, termal potansiyeli, sağlık kuruluşları, kongıe, fuar organizasyonu alternatifleri ve turiste sunacağı tüm de değerleriyle İzmir hak ettiği değeri alacaktır" dedi. ETİK Başkanı Mehmet İşler ise Turizm sektörü olarak her yıl 25 milyar dolarlık sirkülasyon sağlıyoruz" derken. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy Turizm Haftası, turizm sezonu değil. Türkiye'de 365 gün turizm yapıldığın görmek istediğini söyledi. Ulusoy. ülkemizin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini, kıyıların betonlaşmaya karşı korunması çağrısında bulundu. 


KİMLERE VERİLDİ 

Turizm Profesyoneli dalında Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli Genel Müdürü Funda Çam. Konaklama Tesisi (Resoıt Otel) Boyalık Beach Hotel Spa Çeşme, Konaklama Tesisi (Ş^lıir Oteli) Hilton Izmir. Profesyonel Turist...