20 / 05 / 2024

Turizm Platformu Başkanı kimdir

Turizm Platformu Başkanı kimdir

Turizm Platformu Başkanı Olcar, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi'nde yapımı planlanan, ancak tahsisleri iptal edilen ve hukuki süreci devam eden Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi ile ilgili açıklama yaptı.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Neşecan Çekici, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nun yeni başkanı Neşecan Çekici oldu. Kurucu Başkan Av. Pınar Ersin Kollu’dan Nisan 2019 itibariyle görevi devraldı.

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı istifası ve yeni atamalar hakkında bildiri yayınladı. 

2018 yılında 3. turizm hamlesi başlıyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin Başkanı Oya Narin, ''2018 yılında ise bütüncül yaklaşımlı bir 3. Turizm Hamlesi denebilecek Dönüşüm Hareketi kriz öncesi döneme yakın bir performans elde edilmesini ve ötesine geçilmesini sağlayacak'' dedi.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Mersin Kızkalesi kentsel dönüşüme girmeli!

Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar, “Kızkalesi’nin tamamen kentsel dönüşüme girmesi lazım. Yolun altının tamamen yıkılması, yolun üst taraflarına ise konaklama tesislerini yapmak lazım.” dedi.

Saim Kılıç,Torunlar GYO Yönetim Komitesi Başkanı seçildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere olan üye atamaları ve komite başkanını seçtiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Halk GYO'nun yönetim kurulu başkanı değişti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan eski başkan Hasan Cebeci'nin yerine Recep Süleyman Özdil'in getirilmesinin kararını bildirmiştir.

ASTOP'tan Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan'a ödül!

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun (ASTOP) bu yılki Vefa Ödülleri’nden birini Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan aldı..

Bahçeşehir Gölet Platformu Başakşehir Belediyesi'yle görüşecek!

Bahçeşehir Göleti 22 Nisan’da satılıyor. Bahçeşehir Gölet Platformu'nun kurucularından Avukat Cenk Söbe ise, “Belediye yetkilileri ve belediye başkanı ile bir araya gelip göletle ilgili taleplerimizi ileteceğiz” açıklamasında bulundu.

Mersin Kazanlı'ya butik otel önerisi yapıldı!

Turizm Platformu Başkanı Olcar, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi'nde yapımı planlanan, ancak tahsisleri iptal edilen ve hukuki süreci devam eden Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Turizm Platformu Başkanı kimdir Haberi

Turizm Platformu Başkanı kimdir

Mevcut projenin bugün artık uygulanabilirliğinin kalmadığını savunan Olcar, Kazanlı için yeni ve ilginç bir proje önerisi getirdi. 



"BU SAATTEN SONRA ESKİ PROJEYLE DEVAM ETMEK MERSİN'İN ZARARINADIR" Mersin'de 7 yıl önce turizmle ilgili Kazanlı bölgesinde tahsisler yapıldığını ve o dönemde bir proje çizildiğini anımsatan Olcar, bunun ilk etapta 8 bin, daha sonra 15 bin yatak öngörülen bir proje olduğunu kaydetti. Bu projenin, Mersin'in 7-8 yılına mal olan, bir çivinin dahi çakılmadığı bir projeye döndüğüne dikkat çeken Olcar, "Geldiğimiz sonuçta da bu tahsisler iptal edildi. Aslında gecikmesi bizim işimize yaradı, çünkü o zamanki yapılmış olan projenin şu anda para etmeyeceğini, devam etmeyeceğini gördük. O dönemde yapılsaydı çok daha farklı yol kat ederdik. Yani o projenin zamanında yapılması gerekiyordu ama köprünün altından çok...