07 / 07 / 2024

Turizm sorunlarına çözüm bulunmalı

Turizm sorunlarına çözüm bulunmalı

Ortaca, Köyceğiz Turizm Okutur Otelciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur, "Ülkemizin bölgelerine ve iklim şartlarına göre Master planların yapılması, marinasının, golf tesislerinin, otellerin, sosyal alanların ve yaşam alanlarının belirlenmesi demek

Deva Partili Cem Avşar: Kiralara yüzde 25 bitiyor ama ellerinde çözüm adına hiçbir şey yok!

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, kiralara yüzde 25 sınırı ile ilgili konuştu ve "Ellerinde çözüm adına hiçbir şey yok" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Turizm amaçlı konut kiralama düzenlemesinde mağduriyetlere çözüm konusu Meclis'te!

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, turizm amaçlı konut kiralama düzenlemesinde mağduriyetlere çözüm konusunu Meclis gündemine taşıdı. İşte detaylar...

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Son günlerde gündemden düşmeyen yüksek ev fiyatları dünyanın her bölgesinde sorun olurken, insanlar da yüksek fiyatlar için farklı bazı alternatiflere yöneldi Bakın ABD'de yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular...

SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan düşük emekli maaşlarına 7 maddelik çözüm! 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşı ile ilgili sorunların çözümünü 7 maddede açıkladı.

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı uzatılıyor: Fahiş kira sorunu çözülür mü?

Kira anlaşmazlıklarına çözüm için getirilen yüzde 25'lik tavan zam sınırının uzatılması için yasa bekleniyor. Peki kiraya yüzde 25 zam sınırının uzatılması sorunları çözecek mi? 

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

İhracat 300 milyar dolara koşuyor

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, yeni dönemde katma değerli ihracatı artırmak, yeni pazar hedefleri belirlemek, firmaların finansal sorunlarına çözüm arayışı adına birlik çatısı altında yer alan sektörler bir araya geldi.

Ev sahipleri yeni çözümler peşinde! Kira fiyatlarına zam mı geldi?

Kira fiyatlarına zam yapılıp yapılmadığı kiracılar tarafından araştırılıyor. Bilindiği gibi konutta kira artışına sınırlama getirildi. Ancak ev sahipleri bu duruma bir çözüm geliştirdi. İşte o çözüm!

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Müteahhitler maliyet artışlarına çözüm bekliyor!

Yükselen inşaat maliyetlerinin karşısında çözüm bulamayan on binlerce kamu müteahhidinin iflasın eşiğinde olduğuna dikkat çekiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri hükümetten konuyla ilgili çözüm bekliyor. Peki maliyet artışlarının önüne nasıl geçilebilir?

Turizm sorunlarına çözüm bulunmalı Haberi

Turizm sorunlarına çözüm bulunmalı

Turizmin gelişmesi, kaliteli hizmet olması ve marka değeri taşıyan tesislerin yapılması için turizm olan yerlerde kesinlikle Mastır planları yapılması gerektiğinin altını çizen Dalyan, Ortaca, Köyceğiz Turizm Okutur Otelciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur, "Ülkemizin bölgelerine ve iklim şartlarına göre Master planların yapılması, marinasının, golf tesislerinin, otellerin, sosyal alanların ve yaşam alanlarının belirlenmesi demektir" dedi. Okutur, "Doğal çevreyi gerçekten korumak istiyorsak Turizm bölgelerinin Mastır planı hemen yapılmalıdır" diye konuştu. 


Habertürk...