17 / 05 / 2024

Turizmciler Utrecht Turizm Fuarı

Turizmciler Utrecht Turizm Fuarı

Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya'dan yoğun katılım olurken, Almanya'da Düsseldorf Boat Shovv'a Antalya Deniz Ticaret Odası stand açtı.14-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara, Türkiye Otelciler Federasyonu da katıldı.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Varlık Fonu'na devredilen turizm arazileri yatırımcıyı endişelendirdi!

5 yıldızlı otellerin arazileri Varlık Fonu'na devredildi. Turizm tesislerinin akıbeti ise tartışılıyor. Turizmciler belirsizlik sebebiyle yabancı yatırımcıların kaybedileceğini vurguladı.

Turizm sektörü için helal turizm umut oldu!

2016’ya kötü başlayan turizm sektörü için “helal turizm” umut oldu. Arap turizmciler, “Türkiye’den vazgeçmeyiz” mesajı verdi.

Yabancı turizm yöneticilerinden Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ziyaret eden yabancı turizm yöneticileri, “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

Numan Olcar: Mersin'deki turizm yatırımları artacak!

Mersin'de devam eden turizm yatırımları ile bu yıl sonu yatak kapasitesinin 15 bine ulaşması beklenirken, turizmciler kalifiye eleman bulmakta zorlanıyor.

Mersin'de turizmciler yaz sezonunda umutlu!

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Öztop: "Sert geçen kışın ardından yaz sezonunun turizmciler için bereketli geçmesini umut ediyoruz"

Turizmciler Kuşadası'nda buluştu!

Aydın Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı Kuşadası'nda yapıldı. Turizmciler toplantıda en çok, yol çalışmaları ve turizm alanlarına giden yolların kötü olmasından dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi.

7'nci Turizm Ödülleri sahiplerini buldu!

Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 39'uncusu kutlanan Turizm Haftası kapsamında İzmir'deki başarılı turizmciler ödüllendirildi. 2015 yılı 7'nci Turizm Ödülleri organizasyonunda 11 kişi ve kuruluş sektöre yaptıkları katkılar nede

Manavgat turizm sezonuna hazırlanıyor!

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde turizm sektörü canlanacak!

"Silahlara veda" çağrısı turizm sektöründe büyük heyecan yarattı. Bölgeye yönelik turlarda patlama bekleniyor. Turizmciler, "Cudi ve Munzur Dağı'na tur düzenleyeceğiz" diyor..

Adanalı turizmciler Ortadoğu turizm fuarında!

Adanalı bir grup turizm sektörü temsilcisi, Gaziantep'te açılan "Ortadoğu Turizm Fuarı'na giderek standları gezdi. Adana Ticaret Odası (ATO) Meclisi üyesi ve Turizm Meslek Komitesi Üyesi Ayhan Şirin, fuar açılışına katıldı.

Kapadokya'da turizmciler 2015 sezonundan umutlu!

Türkiye’nin peribacaları ile ünlü turizm bölgesi Kapadokya’da turizmciler 2015 yılı turizm sezonundan umutlu. Kapadokya'yı 2014 yılında 2 milyon 852 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti..

Turizmciler Utrecht Turizm Fuarı Haberi

Turizmciler Utrecht Turizm Fuarı

HOLLANDA'NIN Utrecht şehrinde düzenlenen fuara 146 I ülkeden tur operatörleri, oteller ve seyahat acentelerinin yöneticileri katıldı. 14-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (TUROB), Akdeniz Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) gibi turizm meslek örgütleri de katıldı. Fuara en kalabalık ülke olarak katılan Türkiye, damgasını vurdu. 


DENİZCİLER MEMNUN 

Öte yandan, Almanya'nın Düsseldorf şehri 46'ncı Uluslararası Düsseldorf Boat Show'a ev sahipliği yaptı. Antalya Deniz Ticaret Odası koordinasyonunda 300 metrekare yatçılık bölümü ile 80 metrekare olan dalış bölümü tıklım tıklım doldu.17-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen bot fuarının, Türkiye standı organizasyonunu Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu...