16 / 05 / 2024

Turizmciler yaza hazırmı

Turizmciler yaza hazırmı

Türkiyede turizmin önde gelen merkezlerinden Marmaris'teki turizmciler, yeni sezon öncesi rezarvasyon düşüklüğünden endişe etmeye başladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Japon deprem uzamanı Yoshinori Moriwaki'den deprem öncesi ve sonrası hazırlık programı!

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Japonya'da önceki gün meydana gelen depremle Şubatta Türkiye'de meydana gelen depremleri karşılaştırmış, ülkesinin başarılarını açıklamıştı. Bugün de deprem öncesi ve sonrası deprem hazırlık programı gerçekleştirecek.

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! 16 Haziran Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Fed faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi. 16 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Çılgın indirimlerle yaza veda! 29 Ağustos 2022 Watsons fiyat listesi…

Hepimiz bakımlı olmayı severiz. Fiyatlar artsada, indirimli kovalar ve nerede uygunsa almaya çalışırız. Watsons yazın son dev indirimiyle yaza veda etmeye hazırlanıyor. İşte o muhteşem indirimler. 29 Ağustos 2022 Watsons fiyat listesi…

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Sinop'ta turizmciler yeni imar planını bekliyor! 

Yıllık 1 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Sinop'ta turizmciler yeni hazırlanacak imar planını bekliyor.

Binali Yıldırım: Depreme hazır olmak için çok sıkı çalışmalıyız!

Başbakan Binali Yıldırım "Deprem öldürmüyor da depreme hazırlıksız olmak öldürüyor. Depreme hazır olmak için de çok ama çok sıkı çalışmamız lazım." dedi.

Altınordu sahili yaza hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu sahilindeki çalışmalarını tamamlıyor.

Alanya'daki 15 metrelik imar yolu yaza hazır!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulundu. Yücel, yolun yaz aylarında hizmete gireceğini belirtti.

Gürpınar Sahili yaza hazır!

Gürpınar Sahili’nde inceleme gezisinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sahil şeridini baştan sona değerlendirdi ve sahilin yaza hazırlığı konusunda talimatlar verdi.

TeamERA Ankara'nın ikinci durağı Ankara!

ERA Türkiye, yaza hazırlık niteliğinde olan eğitim seminerlerinin ilkini 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleştirdi. 9 Şubat tarihinde TeamERA ikinci durağı olan Ankara’da sektör profesyonelleriyle bir araya gelecek.

Turizmciler yaza hazırmı Haberi

Turizmciler yaza hazırmı

TURSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, "Mayıs ve Haziran ayı iç açıcı değil. İngilizler yine yoğunlukta ama işimiz son dakika satışlara kaldı" dedi. Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu da Rus pazardaki sıkıntının yarattığı turizme olumsuz etkilerini dile getirdi. 



TURSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı ismail Özbozdağ ile Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, yeni sezon öncesi turizmcilerin endişelerini dile getirdi. Marmaris turizmin bu yıl refaha kavuşmasının son dakika satışlara kaldığını belirten Özbozdağ, şöyle konuştu: "Şu andaki verilerimize göre; Mayıs ve Haziran ayın Marmaris turizmi için iç acıcı gözükmüyor, ilçemize her yıl olduğu gibi 2015 turizminde İngilizler ardından Ruslar ağırlıklı olacaktır. Satışlarda geçen yılki fiyatlar sunulmasına rağmen talepler...