03 / 05 / 2024

Turizmde fiyat düşüşü

Turizmde fiyat düşüşü

ETİK Başkanı Mehmet İşler, terör olaylarının bahane edilerek turizmde fiyat baskısı olduğunu, sektörün buna karşı ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi. İşler, "Taviz verirsek, fiyat kırarsak, üç yılda düzeltemeyiz" dedi.

Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı düştü! Üstelik şimdi al 6 ay sonra öde kampanyasıyla! Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı

Hyundai Assan, Türkiye’deki elektrifikasyon sürecine, yeni bir fiyat politikası uyguladı. Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatında indirime gitti, üstelik şimdi al, 6 ay sonra öde kampanyasıyla. Peki Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı ne kadar? 2024 Nisan fiyat listesi.

Dizel, benzin ve LPG olarak satılan akaryakıtta tek fiyat dönemi geliyor! Fark kaldırılacak...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), dizel ve benzin olarak satılan akaryakıt için tek fiyat uygulamasına geçmeye hazırlanıyor.

Almanya'da ev fiyatlarında tarihi düşüş! 60 yıldır görülmemiş oranda düştü!

Almanya'da 2023 yılında konut fiyatlarının en az 60 senedir görülmemiş oranda düşüş gösterdiği belirtildi. Araştırmayı yapan kurum söz konusu bu düşüşün bir "fiyat düzeltme evresi" olduğunu dile getirdi.

Konut fiyatları dolar bazında gerilemeye başladı! Asıl düşüş ne zaman olacak? İşte cevabı

Kredi faizlerinin artışı, yüksek fiyatlar nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken piyasadaki durgunluk devam ediyor. Yatırımcı Bora Özkent X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dolar bazlı fiyat düşüşünün başladığını belirterek, fiyatların hızla gerileceğini söyledi.

Toyota'dan tüm modellerinde yeni fiyat düzenlemesi...

Toyota fiyat listesini yeniden açıkladı. Yeni yıl ile birlikte yeni zamlar gelmeye başlarken bazı modelin de fiyatı daha da düştüğü açıklandı. İşte ayrıntılar...

'Kira fiyatları aşırı şişti, fiyat düştü kiracı rahatladı diye bir şey yok!'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan ekim ayı konut fiyat endeksi raporunda kasım ayında kira artış oranının düştüğü kaydedildi. Peki, uzmanlar konut kiralarına ilişkin ne söylüyor, kira fiyatları geriledi mi? İşte detaylar...

Müteahhitler fiyat düzenlemesinde değişiklik talep ediyor!

Müteahhitler, torba teklifte yer alan, 1 Mart 2023'ten önce ihalesi yapılmış olan yapım işleri fiyat düzenlemesinde değişiklik talep ediyor.

Migros'tan 'Cep telefonlarında müthiş kasım fırsatları' kampanyası! 21 adet ürünün fiyatı düştü!

Migros cep telefonlarına kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 21 adet ürünün fiyatı düştü. İşte Migros indirimli cep telefonu fiyat listesi...

ÖTV düzenlemesinin ardından elektrikli otomobillere 500 bin TL indirim! Sıfır elektrikli araç alacaklara müjde! 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla beraber elektrikli otomobillerde ÖTV düzenlemesine gidildi. Peki araçlarda ne kadarlık bir fiyat düşüşü yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

İkinci el fiyatlarda yüzde 20’lik düşüş yaşandı!

Devletin aldığı tedbirler otomobil fiyatlarındaki artış yavaş yavaş düşmeye başladı. İkinci el otomobillerde görülen yüzde 20'lik fiyat düşüşü talebi artırdı. Ancak lüks araçların kredilere ulaşamama durumu vatandaşların orta sınıf araçlara olan ilgisini daha da artırdı.

Turizmde fiyat düşüşü Haberi

Turizmde fiyat düşüşü

Suruç’taki terör saldırısı üzerine birçok ülke Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına, özellikle sınır bölgelerine gitmemeleri uyarısında bulundu. Turizmciler, Almanya başta olmak üzere yabancı tur operatörlerinin, bu tür olayları fırsat bilip, 2016 kontratlarının yapıldığı bu dönemde Türkiye’deki tesisler üzerinde fıyat düşürmeye yönelik baskı unsuru olarak kullandığına dikkat çekerek, fiyatın düşürülmemesi uyarısında bulunuyor. Bugün düşürülen fiyat seviyesine ancak 3 yılda çıkılabildiğini vurgulayan yetkililer, sektörün ortak hareket etmesi gerektiği görüşünde.


 Turizm sektörünün bu sezon Rusya ve Yunanistan’daki krizler, havaların geç ısınması, sınav maratonu ve ramazan nedeniyle kötü bir başlangıç yaptığını, son olarak IŞİD’in Suruç’taki terör saldırısının ise yeni bir sorun olduğunu ifade eden Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Almanya başta olmak üzere yabancı...