28 / 04 / 2024

turizmde son kampanyalar

turizmde son kampanyalar

Her 100 tatilciden 30’ unun kararını son dakikaya bırakması ‘ son dakika kampanyalarını ’ artırdı. Sadece o gün satılması halinde geçerli olan kampanyalar dikkat çekiyor...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Bir seferliğe mahsus başvuranın hesabına 2 bin 500 TL yatacak! Son tarih 31 Ekim!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, sonbahara girmiş olsak da tatil kampanyalarına devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak düzenlediği tatil kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Faizsiz nakit avans için son 5 gün!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların faizsiz kredi ve faizsiz nakit avans kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte faizsiz nakit avans kampanyası ile ilgili son dakika detayları...

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Türkiye, turizmde ucuz ülke imajını kırdı: Turist başına ortalama harcama 1200 dolara çıktı!

Türkiye'nin turist başına ortalama harcamasının son 5 yılda 800'den 1200 dolara çıktığı kaydedildi. Böylece, Türkiye, turizmde "ucuz ülke" imajını büyük ölçüde kırmış oldu.

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, gıdadan giyime, tatilden akaryakıta kadar hemen her sektöre ilişkin kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak teknoloji sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla hesaplara 1.500 TL yatıracağını açıkladı.

İş Bankası son kez duyurdu! Bu parayı 30 Haziran’a kadar almazsanız hakkınız yanacak!

Her zaman birbirinden farklı kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, Maximum müşterilerine özel bir kampanya daha düzenledi. İş Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini ve son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğunu açıkladı.

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar ardı sıra kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanyanın bitimine son iki gün kala son bir çağrı yaptı ve kampanya kapsamında müşterilerinin 200 TL kazanacağını duyurdu.

Son Dakika... İş Bankası'ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. Acele edin

Bankaların yaptığı kampanyalara bir yenisi de İş Bankası'ndan geldi. Peşin ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar aracılığı ile sağlanan kampanyaları yakın mercek altında tutuyor. İş Bankası başvuru yapana faizsiz 20.000 TL peşin avans sağlanacağını ilan etti. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2023. 

Akbank'tan havalara uçuran son dakika Nisan 2023 müjdesi... Acil bakın pişman olmayın!

Akbank, sık sık önemli kampanyalar düzenleyerek müşterilerine fırsatlar sunmaktadır. Banka, bu kampanyaların detaylarını da aktif olarak vatandaşlarla paylaşmaktadır. Son olarak, Akbank tarafından hazırlanan bir kampanyanın detayları da müşterilerle paylaşılmıştır.

VakıfBank’la market alışverişleriniz bedavaya gelecek! Efsane kampanyanın bitimine son 4 gün!

Bankalar tarafından yeni kampanyalar peş peşe açıklanırken VakıfBank de müşterisine tam 250 lira hediye vereceğini duyurdu. Son başvuru tarihi 24 Mart 2023 olarak açıklandı. İşte merak edilen kampanyanın ayrıntıları...

Yemeksepeti Market ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modelleri ile birlikte internetten verilen yemek siparişleri de arttı. Çalışanlar veya evde yemek yapmaya vakit olmayanlar kampanyaları kaçırmıyor. Yemeksepeti Market’in son kampanyaları da oldukça cazip görünüyor.

turizmde son kampanyalar Haberi

turizmde son kampanyalar

Her 100 tatilciden 30’unun kararını son dakikaya bırakması ‘son dakika kampanyalarını’ artırdı. Sadece o gün satılması halinde geçerli olan kampanyalar dikkat çekiyor.



TURİZMDE erken rezervasyon kampanyaları her yıl artarak devam etse de tatilcilerin ‘son dakika’ alışkanlıkları da hâlâ yerli turizm hareketinden büyük oranda pay alıyor. Erken rezervasyonla tatile çıkanların oranı yüzde 45’e kadar çıkarken yüzde 30’luk bölüm de kararını ‘son dakika’ veriyor. Yerli tatilcilerin bu alışkanlıkları da turizmcilerin tıpkı Avrupa’da olduğu gibi ‘son dakika’ promosyonları düzenlemeye yönlendiriyor. Özellikle otellerin günlük olarak duyurduğu ve sadece o gün satılması halinde geçerli olan kampanyaları dikkat çekiyor.


Fırsatlar devam edecek


Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Mika Tur Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Kara, tüm şirketlerin son dakika kampanyalarının bulunduğunu belirterek, “Eylül ayında da son dakika fırsatları devam...