24 / 07 / 2024

turizmde yzüde 600 zam

turizmde yzüde 600 zam

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Mal Müdürlüğü, sahildeki turistik tesis, otel, motel, restoran ve eğlence merkezlerinin sahillerde kullandıkları kamu alanlarına ödenen ecrimisil bedelini yüzde 600 oranında arttırdı...

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Büyükbayram tarafından kuruldu.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

7renkli İnşaat Demir Çelik Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7renkli İnşaat Demir Çelik Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Faik Sevim tarafından kuruldu.

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Uçan tarafından kuruldu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Mai Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mai Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Karaca tarafından kuruldu.

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güngör ve Hüsnü Karaca ortaklığında kuruldu.

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yıldırım tarafından kuruldu.

Tefal Easygliss Plus FV5735 buharlı ütüde 600 TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yüksek performansıyla en zorlu kırışıklıklara bile meydan okuyan Tefal Easygliss Plus FV5735 buharlı ütü, indirime girdi. Peki, Tefal Easygliss Plus FV5735 buharlı ütü ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar....

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Can Ozan Gülalioğlu tarafından kuruldu.

Özbeyliler İnşaat Dekorasyon Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbeyliler İnşaat Dekorasyon Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Evren Özbey tarafından kuruldu.

turizmde yzüde 600 zam Haberi

turizmde yzüde 600 zam

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Mal Müdürlüğü, sahildeki turistik tesis, otel, motel, restoran ve eğlence merkezlerinin sahillerde kullandıkları kamu alanlarına ödenen ecrimisil bedelini yüzde 600 oranında arttırdı. Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği (BODER) ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ile turizmciler uygulamaya tepki gösterdi. 


Göltürkbükü Beldesi'nde 30 yıldır faaliyet gösteren Atılay Restoran işletmecisi Atılay Beytorun (50), "Sahili kullanıyoruz diyerek Mal Müdürlüğü ecrimisil yazmış. 2004- 2008 yılları arasında, üstelik iskelem varken 34 bin lira ecrimisil ödüyordum. 2009- 2013 yılları arasında bu rakam tam 173 bin 886 TL'ye yükseltildi. Üstelik iskelemi belediye 2008 yılında yıkmıştı" dedi.


Taraf...