04 / 05 / 2024

turizmi entegre

turizmi entegre

30 Mart mahalli seçimler kapsamında Manavgat'a gelen Çelik, Antalya'nın en önemli gelir kaynağının turizm ve tarım olduğunu, bu 2 sektörü entegre ederek oluşacak istihdam alanlarıyla işsizliğin önüne geçmeyi hedeflediklerini kaydetti...

Adana Entegre Sağlık Kampüsü ne olacak?

Bölgenin sağlık merkezi olarak planlanan Adana Entegre Sağlık Kampüsü, sadece vaatlerde kaldı. 5 Ekim 2013 tarihinde temeli atılan Sağlık Kampüsü’nün şimdi hizmete girmiş olması gerekiyordu. Ancak inşaat alanında herhangi bir çalışma yapılmıyor.

YDA Grup Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü için anlaşma sağladı!

Kamu Özel Ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “ Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü ” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve de yabancı bankalarla anlaşma sağladı.

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılacak!

Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Türkiye kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip!

Türkiye kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip. TÜRKİYE Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Türkiye'nin 12 yılda 48 milyar euroluk yatırım ile kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Erol Yarar: 12 yılda 48 milyar Euro yatırımla Türkiye kış turizmi merkezi olur!

Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, dağ ve karın yoğun olduğu iller için kış turizmi önerdi. Yarar “12 yılda 48 milyar Euro’luk yatırımla Türkiye kış turizminin merkezi olur. Para da 7 yılda geri döner” dedi.

Sağlık turizmi atağına iş dünyasından destek!

Sağlık turizmi atağına iş dünyasından destek geldi. Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı, termal turizmde 2018'e kadar 100 bin yatak kapasitesine ulaşılması hedefinin yer aldığı eylem planına iş dünyasından destek geldi.

Sağlık turizmi 5 yılda patlayacak!

Termal ve medikal turizm sektörünün, 5 yılda turist sayısını yüzde 178, bu yolla elde edilen geliri de yüzde 240 artırması hedefleniyor. "Sağlık turizmi" eylem planı, iddialı hedeflerle dolu.

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılıyor!

Eylül ayında Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Alanya kruvaziyer turizmi 13 yılın en kötü sezonunu yaşıyor!

Alanya ruvaziyer turizmi, Ortadoğu ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle en kötü sezonunu yaşadı. Liman bu yıl transit gemi ve yolcu sayısı bakımından 13 yılın en kötü sezonu olarak kaydedildi.

Denizli'de yayla turizmi projesi hız kesmeden sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği yayla turizmi projesi tüm hızıyla devam ediyor. “Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi”nin ilerleme toplantısı yapıldı.

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

Veysel Eroğlu: Bilecik'te doğa turizmi çalışmaları devam ediyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: " Bilecik, doğa turizmi açısından muhteşem bir ilimiz. Dolaylısıyla bunu geliştirmek için güzel çalışmalar yapıyoruz şu anda" dedi.

Manisa’da inanç turizmi!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, yabancı turistlerin Manisa’ya inanç turizmi kapsamında geldiğini bildirdi Sudak yaptığı açıklamada, 216 bin 644 turistin kente geldiğini kaydetti.

turizmi entegre Haberi

turizmi entegre

MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkanı adayı Kemal Çelik, tarım ve turizmi entegre ederek yeni istihdamlarla işsizliğin önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi. 


30 Mart mahalli seçimler kapsamında Manavgat'a gelen Çelik, Antalya'nın en önemli gelir kaynağının turizm ve tarım olduğunu, bu 2 sektörü entegre ederek oluşacak istihdam alanlarıyla işsizliğin önüne geçmeyi hedeflediklerini kaydetti. Manavgat'ın yoğun turizm potansiyeline sahip olduğunu bunun mutlaka tarımla desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Çelik, Antalya'ya gelen turistin üçte birini misafir eden turizm şehrine bir hava limanı yapımının şart olduğunu söyledi. 


"MANAVGAT'A KARGO UÇAKLARININ İNECEĞİ HAVALİMANI YAPACAĞIZ" 


Seçilmeleri halinde Manavgat'a bir havalimanı yapımı projelerinin olduğunu anlatan Çelik, aynı zamanda kargo uçaklarıyla üretilen ürünlerin ihracaatının yapılmasını sağlayacağını ifade etti. Manavgat'a bir havalimanı yapılması hususunda Çevre Düzenleme Planı ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü aktaran Çelik, "Manavgat...