24 / 07 / 2024

TurizmPark tatilleri

TurizmPark tatilleri

Doğanın tüm güzelliklerinin açığa çıktığı mevsim olan ilkbahara kavuştuk. İlkbahar, yenilenmenin, mutluluğun ve huzurun mevsimi olarak anılır. Huzur ve mutluluğu taçlandırmanın yolu ise, yeni yerler keşfederek doğa güzelliklerinden ilham alabilmekte gizli

Milyonlarca çalışana 2024 müjdesi! Resmi tatiller belli oldu: 7 gün izinle 40 gün tatil imkanı! 

2023 yılının sonuna az bir zaman kala yeni yıl öncesi en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de yanıt buldu. 2024'ün resmi tatilleri kaç gün? İşte ayrıntılar...

Kamp tatiline çıkmak isteyenler dikkat! Decathlon'da kamp ürünleri satışta! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Doğa sporlarına olan ilginin katlanarak artması ve uygun fiyatlı tatil fırsatı sağlayan kamp tatilleri de en gözde yaz etkinliklerinden biri oldu. Peki, Decathlon'da kamp ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 kamp ürünleri fiyat listesi...

Bitcoin'e noel dopingi!

Bitcoin, son 24 saatte yüzde 6 yükselerek 51 bin 500 doları geçti. Uzman isimler kripto paraların tatilleri sevdiğini ve yükselişe geçtiğini belirtiyor...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Yazlık evlerini kiraya verecekler dikkat! Kiralar nasıl alınmalı?

Koronavirüs salgını sebebiyle herkes evlerine kapandı. Yazın da gelmesiyle birlikte vatandaşların tatil yapıp koronavirüs salgını olumsuzluklarını aşma isteği ön plana çıkıyor. Salgın sebebiyle de otel tatilleri yerine kiralık villalara talep arttı. Peki villasını kiraya verenler neye dikkat etmeli?

Kanal İstanbul itirazları için dikkat çeken gelişme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, 27 Aralık tarihi için için işlem kabul edilmeyeceğini açıklarken, hafta sonu ve yeni yıl resmi tatilleri sebebiyle itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.

Siyasi belirsizlikler inşaat sektörünü etkiledi!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, "Genel seçim sonrası hükümetin kurulamaması, yaz ve bayram tatilleri, döviz fiyatlarındaki dalgalanma inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi" dedi.

Resmi tatiller turizmdeki talebi yüzde 60 artırdı!

Sert geçen kış aylarından sonra tatilcilerin dört gözle beklediği 23 Nisan ve 1 Mayıs tatilleri, turizmcilerin de yüzünü güldürdü. Geçen yıla göre yüzde 60’ın üzerinde talep artışı yaşanırken, tatilciler yurt dışı ve kültür turlarını tecih ediyor.

Antalya Akra Barut Otel, iş gezilerinin tercihi oluyor!

Akra Barut Otel, tasarımıyla huzurlu bir ortam sağlarken The LifeCo Sağlıklı Yaşam Merkezi, spor kulübü, tasarlanan Executive Katı ile hem tatilleri hem de iş gezilerini keyifli bir hale getiriyor.

Erken rezervasyon dönemi başlıyor!

Turizm sektörü, gelecek yıl yapacakları tatilleri en ekonomik şekilde planlamak isteyen tatilciler için 2015 erken rezervasyon dönemini başlatıyor. Ön taleplere gelen yoğun ilgi sektörü umutlandırdı.

Didim'de turizm sezonu sona erdi!

Didim Turizm Dernek Başkanı Alkaner: "Bu sene Almanlar ve Hollandalılar yoğun olarak ilçemize geldi. Bunun yanında Polonya, Slovakya ve Çekoslovakya gibi Doğu Avrupa ülkelerinden turistler, tatilleri için ilçemizi tercih etti."

TurizmPark Balkalar'a tur düzenliyor!

TurizmPark Balkalar'a tur düzenliyor. Yeni yerleri adım adım keşfetmek, tarihi yerinde öğrenmek ve yeşillikler içerisinde kaybolmak muhteşem bir bahar geçirmenin en keyifli yolu bu tur..

Kate Moss Gündoğan Green Life Vilları’ndan villa alıyor!

Tatil beldesinde bir dünya yıldızı... Bodrum aşığı Kate Moss, sonunda bölgenin 'yerlisi' olmaya karar verdi. Detoks için geldiği beldeyi çok beğenen ünlü top model, yaz tatilleri için 1.5 milyon dolara süper lüks bir villa baktı...

TurizmPark tatilleri Haberi

TurizmPark tatilleri

Soğuklar son bulmuş, doğa tüm büyüleyiciliğini gözler önüne sermişken şimdi harika bir tatilin tam zamanı. Bahar tadında harika bir tatil için, Türkiye’nin en önemli seyahat acentalarından TurizmPark, mevsimin en güzel keşif duraklarını sizler için derledi.

Tarih Dolu Bir Şehir: Saraybosna

Balkan turu şehirlerinin vazgeçilmezlerinden Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna, baharda size eşsiz bir huzur ve yenilenme hissi vadediyor. Dini çeşitliliğinden dolayı Avrupa’nın Kudüs’ü olarak adlandırılan Saraybosna’nın iç içe geçmiş kültürel yapısı, Türkiye’ye olan yakınlığı ve göz alıcı Osmanlı mimarisiyle kendinizi evinizdeymişçesine rahat hissedeceksiniz. Bu tarihle harmanlanmış şehri keşfederken heybetli Saraybosna Katedrali’ni, Başçarşı’yı, Gazi Hüsrev Bey Cami’yi ve şehir merkezindeki çeşitli ibadethaneleri ziyaret etmenizi de mutlaka öneriyoruz. Boşnak böreğini ve kahvesini tatmadan dönmeyin!

Batıyla Doğunun Birleştiği Nokta: Belgrad

Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği yerde kurulmuş olan...