04 / 05 / 2024

türk akımı başladı mı

türk akımı başladı mı

Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türkiye ile Rusya arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi için yapılan anlaşmanın, proje için yasal dayanağı oluşturduğunu açıkladı.

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek! Çifte bayram için geri sayım başladı!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye için geri sayım başladı. Eğer TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek. Gözler Meclis'e çevrildi. İşte maaş ikramiyelerinde son dakika...

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Türk inşaat şirketlerinin yeni rotası Afrika!

Yapı Merkezi İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Arıoğlu, Türk şirketlerinin yeni hedef pazarının Afrika olduğunu, Türk inşaat şirketlerinde Afrika’ya yönelik bir akım başladığını söyledi..

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Türk Akımı'nda inşaat başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un, Türk Akımı projesinde deniz kısmı için boru hattı inşaatının başladığını açıkladı.

Türk Akımı'nda inşaat önümüzdeki günlerde başlıyor!

Gazprom'un Türk Akımı'nda inşaat için çalışmalarını tamamladığı, inşaata önümüzdeki günlerde başlanabileceği açıklandı.

Türk Akımı'nın inşaatı 2020'ye kadar bitecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi'nde konuştu. Albayrak, Türk Akımı Projesi'nin 2020'ye kadar biteceği müjdesini verdi.

Türk Akımı'nda inşaat bu yaz başlayacak!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Türk Akımı projesinde boru hattının inşasına bu yaz başlayacağı bildirildi.

türk akımı başladı mı Haberi

türk akımı başladı mı

Gazprom İcra Komitesi Başkanı Miller: "Bugün imzalanan son derece önemli bu belgeyle Türk Akımı' nın yasal dayanağı oluşturulmuş oldu" "Bu hükümetler arası anlaşmanın bu kadar kısa sürede hazırlanmış olması, her iki tarafın da projenin hızla uygulanmasına ne kadar önem verdiğini gösteriyor"dedi.


Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türkiye ile Rusya arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi için yapılan anlaşmanın, proje için yasal dayanağı oluşturduğunu açıkladı.


Gazprom tarafından yapılan yazılı açıklamada, bu akşam Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak tarafından imzalanan anlaşmaya ilişkin Miller’in görüşlerine yer verildi. 


Açıklamada Miller, Rusya'dan Türkiye'ye Karadeniz'in altında iki hattın ve Türkiye sınırından komşu ülkelere bir kara transit hattının inşasını öngören anlaşmanın önemine değinerek, "Bugün imzalanan son...