28 / 04 / 2024

türk alman inşaat çalışmaları

türk alman inşaat çalışmaları

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Pahl, koronavirüsün ekonomik etkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pahl,” Afrika'daki hızlı kentleşme acil konut, altyapı ve elektrik ihtiyacını gerektiriyor. Bu bağlamda, Türk müteahhitler ve enerji şirke

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Türkiye'deki inşaat harcamalarının 1 trilyon doları bulması bekleniyor!

Şubat başında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin üstünden zaman geçmiş olsa da, açılan yaralar sarılmaya devam ediyor. Verilen detaylara göre, Türkiye'deki inşaat harcamaları 1 trilyon doları bulması bekleniyor.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Uzaya çıkacak ilk Türk için imzalar atıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya çıkacak ilk Türk için Fransa’nın başkenti Paris’te Axiom Space ile imzaların atıldığını duyurdu. Bakan Varank, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleştireceğimiz insanlı ilk uzay görevi için tarihi bir anlaşmaya imza attık” ifadelerini kullandı.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

Türk şirketleri inşaat alanında Kazakistan'dan 27 milyar dolarlık iş aldı! 

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Türk şirketlerinin inşaat alanında Kazakistan devletinden aldığı işlerin hacmi 27 milyar dolar olduğunu dile getirdi. 

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Türk demiri, inşaat demirinde dünya markası!

Atakaş Grup'un başkanı Recep Atakaş, inşaat sektörünün dünya genelinde durmasıyla birlikte özellikle yuvarlak inşaat demiri üreten firmaların büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Akataş, Türk demirinin inşaat demirinde dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. 

Yağdonduran Tüneli'nin inşaatında sona geliniyor!

Sivas-Malatya kara yolu üzerinde Ulaş ilçesi sınırlarında bulunan Yağdonduran Tüneli'nin inşaatı 2021 yılında tamamlanacak.

Bulgaristan Şipka Tüneli'nin inşaatı için Türk firmalarından teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında bulunan karayolu tünelinin yapılması için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de bulunuyor.

türk alman inşaat çalışmaları Haberi

türk alman inşaat çalışmaları

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Pahl, koronavirüs salgını sonrası dünya genelinde yaşanan tedarik zincirindeki sorunların Türkiye'ye uzun vadede avantaj sağlayabileceğini ifade etti.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; koronavirüsün uluslararası ekonomi üzerindeki etkisinin halihazırda dikkati çekici boyutlarda olduğuna belirten Pahl, "Olağanüstü koşullar, ekonomisinin kapasitelerini hızlı bir şekilde artırabilecek veya kapasitenin altında faaliyet gösteren sektörler için beklenmeyen fırsatlar sunabilir. Bu bağlamda ilk akla gelen otomotiv tedarikçileri ve tekstil endüstrisi. Uzun vadede bu virüs krizi Türkiye'nin küresel tedarik zincirinde yeniden konumlanmasına yönelik büyük bir fırsat sunuyor." diye konuştu.

Pahl, mevcut durumda koronavirüs etkisiyle birlikte tedarik zincirinde yaşanacak soruna ilişkin tahmin yapmanın zor olduğunun altını çizerek, "Bazı sektörlerin koronavirüs salgınının sonuçları nedeniyle özellikle sert bir şekilde vurulacağı açık. Fuarlar, etkinlikler...