26 / 07 / 2024

Türk Eczacılar Birliği

Türk Eczacılar Birliği

Türk Eczacılar Birliği Başkanı Çolak, kooperatiflerin Türkiye ilaç pazarının yüzde 20'sine sahip olduğunu söyleyerek, "Bu çok önemli bir rakam. 30 yıllık süreçte geldiğimiz nokta" dedi.

Son bir ayda araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş hızlandı!

Altın ve para piyasaı uzmanı İslam Memiş, son bir ayda Türk lirasına ciddi geçiş olduğunu açıkladı. Vatandaşların çoğu araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş yaptığını belirtti.

Türk vatandaşları neden yurt dışından konut alıyor? Yüzde 25 zam sınırı, yeni vergiler sektörü karıştırdı!

Finans uzmanı Tunç Satıroğlu, 'Türk vatandaşları neden yurt dışından konut alıyor?' sorusunun yanıtını verdi ve sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren 'işçi bulamıyoruz, Filipinler'den getiriyoruz' dedi! Vatandaştan yorum geldi

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren inşaat sektöründeki işçi sıkıntısına değinerek çalışacak eleman bulamadıklarından yakındı. Eren 'Filipinlerden insan getirmeye başladık' açıklamasına vatandaşlardan yorum yağmuru geldi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren, büyüme verilerini değerlendirdi! İnşaat sektörü sevindiriyor...

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, ülke ekonomisinin tüm küresel sorunlara ve jeopolitik risklere rağmen senenin ilk çeyreğinde yer alan üzde 5,7 büyümenin iş dünyası için sevindirici olduğunu kaydederek, "İnşaat sektörü de aynı dönemde yüzde 11,1 büyümüştür" ifadesini kullandı.

Türkiye Müteahhitler Birliği açıkladı! Türk müteahhitlere Suudi Arabistan çağrısı geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Suudi Arabistan'da 20-21 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek olan ‘6th Future Projects Forum’ için katılım çağrısında bulunduğu kaydedildi.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği: Emekli olan çiftçilere de 5 bin lira ikramiye verilmeli

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarım alanında çalışanların büyük çoğunluğunun emekli olduğunu kaydederek, "Emekli çiftçilerimiz 5 bin lira ikramiyeden mahrum edilmemelidir." şeklinde konuştu. İşte ayrıntılar...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, limon üreticileri için fiyat garantisi istiyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, limon üreticilerinin çeşitli sebeplerden dolayı mağdur olduğunu belirtti. Bayraktar çiftçilerin sıkıntıları aktardı. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Türk vatandaşlarına kolay Schengen vizesi veren ülke belli oldu!

Bir Avrupa ülkesi Schengen vizesi vermekte ısrar edince bir Avrupa ülkesinin Türk vatandaşlarına vize vermesinin daha kolay olduğu ortaya çıkıyor. Peki Schengen vizesini en hızlı hangi ülke alabilir? İşte Türklere en kolay Schengen vizesi veren ülke...

Türk Eczacılar Birliği Haberi

Türk Eczacılar Birliği

İstanbul Eczacılar Üretim Temin Dağıtım Kooperatifinin 18. şubesinin Malatya'daki açılış törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ve İstanbul Eczacılar Üretim Temin Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Rafet Şahin katıldı. 


Kamçı, açılışta yaptığı konuşmada, eczacılığın insanlık var oldukça devam edeceğini ve eczacıların sağlık sisteminin önemli bir parçasını teşkil ettiklerini söyledi.


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da eczacıların birlikte hareket etmesinin tekelleşmeyi kırmasının yanı sıra sektördeki sorunların kendi içinde hızlı bir şekilde çözülmesine katkı sağlayacağını dile getirdi. 


-Kooperatifler ilaç pazarının yüzde 20'sine sahip


Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, eczacıların toplum sağlığı ve ülkenin sağlık politikalarının gelişmesi, vatandaşların sağlık kriterlerinin iyileşmesi adına önemli merkezler olduğunu belirtti.


Türkiye'nin geldiği siyasal, sosyal ve toplumsal atmosferin dayanışmayı...