18 / 05 / 2024

türk ingiliz genel enerji

türk ingiliz genel enerji

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), enerji üretimi için Türk-İngiliz ortaklı Genel Enerji ve Norveç DNO şirketi ile yeni bir anlaşma imzaladı. Çıkarılan petrolün, bölgedeki elektrik santralinin ihtiyacını da karşılaması bekleniyor...

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Türk-İş Genel Başkanı vergi adaletsizliğinden yakındı! Herkes kazancına göre vergisini ödemeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışanlara uygulanan vergi sisteminde adaletsizlikler var. Çözüm basit; çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınsın. Yapılacak düzenlemelerle ücretli çalışanlar üzerindeki vergi yükü hafifletilmeli" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Asgari Ücret'te Türk-İş'in kırmızı çizgisi 4 bin TL!

Şu ana kadar 2022 yılı asgari ücretinin ne olması gerektiği ile ilgili olarak herhangi bir rakam telaffuz etmeyen Türk-İş'ten konu ile ilgili ilk açıklama geldi. Türk-İş’in Genel Başkanı Ergün Atalay, "Kırmızı çizgimiz 4 bin TL'dir" dedi.

Türk-İş Genel Başkanı Atalay: Esnek çalışma düzenlemesi geri çekilmeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay "25 yaş altı ve 50 yaş üstündekiler için belirli süreli sözleşmelerin 2 yıla kadar koşulsuz olarak yapılması, çalışanların kıdem ve ihbar tazminatını ellerinden alır, emeklilik haklarına darbe vurur. Suistimale açık adımlar atılmamalı" dedi.

Türk Reasürans, İstanbul Finans Merkezi'nden güvence ihraç edecek!

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Türk Eximbank marka kredisi desteğini artırıyor!

Türk Eximbank Genel Müdürü Güney "Uzun süredir 3 yıl vade ile sınırlı olan marka kredimizin toplam vadesini azami 10 yıla çıkardık. Ayrıca 10 yıl vade 3 yıla kadar da geri ödemesiz dönem içeriyor." ifadesini kullandı.

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

Türk Eximbank müteahhitler için teminat desteğine başlıyor!

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, 2018'den itibaren teminat mektubu konusunda adım atacaklarını söyledi.

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

Türk Kızılayı, Arakanlılar için 24 bin konut inşa edecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürü Kerem Kınık,"24 bin Arakanlı aileye konut sistemlerini inşa etmeye çalışacağız. Hava koşulları çok ağır. 2 bin hektarlık arazi gösterildi, altyapı çalışmaları yapılacak. Bu 24 bin konut, 100 bin Arakanlıya geçici barınma sağlayacak." dedi.

türk ingiliz genel enerji Haberi

türk ingiliz genel enerji


Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), enerji üretimi için Türk-İngiliz ortaklı Genel Enerji ve Norveç DNO şirketi ile yeni bir anlaşma imzaladı.


Anlaşmanın imza törenine IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, IKBY Petrol ve Gaz Bakanı Aşti Havrami ile Genel Enerji ve DNO temsilcileri katıldı. Anlaşmaya göre DNO ve Genel Enerji birlikte Duhok’taki Semel bölgesinde belirlenen kuyularda petrol üretimi yapacak. Çıkarılan petrolün, bölgedeki elektrik santralinin ihtiyacını da karşılaması bekleniyor.


Törende konuşan Başbakan Neçirvan Barzani, antlaşmanın hükümetleri için önemine dikkat çekerek, “Irak petrolü, daha önce ülkenin yıkılması ve parçalanması için kullanıldı. Kimyasal saldırı, Enfal soykırımı ve 4 bin 500 köyün yıkılmasında kullanılan silahlar, petrol satışından elde edilen gelirlerle alınmıştı. Bu yüzden bu politikayı değiştirerek, petrol ve gazımızı güzel bir gelecek hazırlamak için kullanacağız” ifadelerini kullandı.


Bugünlere...