04 / 05 / 2024

Türk mobilyası bölgede önemli sektörel güç oldu

Türk mobilyası bölgede önemli sektörel güç oldu

Masko Başkanı Selahattin Erdoğan, Tükiye'de lojistik ve coğrafi konumdan kuvvet alan mobilya, sektörünün Avrupa , Ortadoğu, Tük Cumhuriyetleri ve Afrika'da önemli bir sektörel güç haline geldiğini söyledi.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Vera Konsept Gayrimenkul'nun halka arz büyüklüğü 868 milyon Türk Lirası

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz büyüklüğü 867,9 milyon Türk Lirası olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü 20,3 trilyon liraya yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Ağustos 2023 döneminde 2022 sonuna kıyasla yüzde 41,7 artış göstererek, 20 trilyon 331,9 milyar liraya yükseldi.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türk dizilerinin yurt dışında değeri artıyor: Bölüm başına 100 bin dolar

Türk dizilerinin başarısı dünya pazarında da oldukça değerli bir konuma geldi. Eskiden 600 dolara ihraç edilen Türk dizileri için artık bölüm başına 100 bin dolar isteniyor. İşte detaylar...

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çok önemli duyuru!

Kuveyt Türk, ülkemizde büyük bir müşteri tabanına sahip olan bir banka olarak, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru yaptı.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimde! İşte Arçelik 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirimli ürün arayışında olanlar Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W Bakır İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi nerede ne kadara satılıyor? 

Bölgede yeniden büyük bir deprem olur mu? Naci Görür’den o soruya net yanıt!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem felaketinden sonra bölgede yeniden büyük bir deprem olacağı ile ilgili söylentilerle ilgili Prof. Dr. Naci Görür’den yanıt geldi. Bu ve merak edilen diğer konularla ilgili görüşlerini açıklayan Görür, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Görür’ün konuyla il

Türk mobilyası bölgede önemli sektörel güç oldu Haberi

Türk mobilyası bölgede önemli sektörel güç oldu

Mobilya kenti Masko, 483 bin metrekarelik alanıyla mobilya sektöründe önemli bir konumda. Masko Yönetim Kurulu aşkanı Selahattin Erdoğan, Türkiye'de lojistik ve coğrafi konumdan güç alan mobilya sektörünün Avrupa, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ve Afrika'da önemli bir sektörel güç halne geldiğini söyledi.


Mobilyanın endüstrideki payının daha da önem kazandığını kaydeden Erdoğan, ''Ülkemizde mobilya endüstrisinde tasarım, son kullanıcının karar verme süreçlerinde en önemli unsurlardan biri. Geçmişten bugüne artan malzeme çeşitliliği ve üretim kapasitesinin genişlemesiyle daha geniş seçenekleri ürünler yurtiçi ve yurtdışı pazarlara...