04 / 05 / 2024

Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi rmjm mutabakat zaptı

Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi rmjm mutabakat zaptı

Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi (TÜMAŞ) ile İngiliz inşaat şirketi RMJM arasında mutabakat zaptı imzalandı. Düzenlenen törene Büyükelçi Richard Peter Moore ve iki mühendislik şirketinin yetkilileri katıldı...

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler Ukrayna'da savaşın yaralarını saracak! 

Altyapı Bakan Yardımcıları Anna Yurchenko ve Mustafa-Masi Nayyem başkanlığındaki Ukrayna Heyeti, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) ev sahipliğinde Türk müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmalarıyla görüştü. TMB Başkanı Eren, Türk müteahhitlerin, Ukrayna'nın yeniden inşası konusunda en doğru te

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Türk müteahhitlere Rusya fırsatı!

Yurt dışı müteahhitlik ve teknik müşavirlik sektörü, Türkiye’nin hizmet ihracatında önemli bir yere sahip. Türk müteahhitler yurt dışına açıldıkları 1972'den Temmuz 2021'in sonuna kadar 129 ülkede 428.5 milyar dolar değerli 10 bin 803 projeyi üstlendi.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk müteahhitlerine Özbekistan'dan davet!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ''Özbekistan'da birçok Türk müteahhitlik şirketi faaliyette bulunuyor. Onların yanında müşavirlik firmalarının da hizmet vermesini istiyoruz'' dedi.

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ertürk Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özseven ve Mehmet Ali Özseven ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

SBT Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SBT Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi, Bora Sezer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gökce Birsen Sivrioğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

Arap ülkelerinde Türk müteahhitler önemli rol oynuyor!

UNS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Osman Ünsal Arap coğrafyasında özellikle inşaat sektöründe Türk müteahhitlerin önemli rolü olduğunu söyledi.

Türk müteahhitler 2014'te toplam 88 milyon dolarlık proje üstlendi!

Türk müteahhitlik şirketlerinin yurt dışında gerçekleştirdiği projelerin ortalama bedeli 2014 sonu itibarıyla 88 milyon dolara yükseldi. Bu, sektörün tarihindeki en yüksek yıllık ortalama proje bedeli rakamı oldu.

Türk müteahhitler yurt dışı projelerinde rekor kırdı!

Türk müteahhitlik şirketlerinin yurt dışında gerçekleştirdiği projelerin ortalama bedeli 2014 sonu itibarıyla 88 milyon dolara yükseldi. Bu, sektörün tarihindeki en yüksek yıllık ortalama proje bedeli rakamı oldu.

Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi rmjm mutabakat zaptı Haberi

Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi rmjm mutabakat zaptı


Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi (TÜMAŞ) ile İngiliz inşaat şirketi RMJM arasında mutabakat zaptı imzalandı.


İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen törene Büyükelçi Richard Peter Moore ve iki mühendislik şirketinin yetkilileri katıldı.


İmza töreninde konuşan Büyükelçi Moore, 2010 yılında başbakan olarak göreve geldiğinde David Cameron'un ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptığını hatırlatarak bu kararın Türkiye'nin İngiltere için ne kadar önemli bir ülke olduğunu gösterdiğini ifade etti.


Yükselmekte olan tüm piyasalarda yaşanan son ekonomik çalkantılara rağmen Türkiye'ye dair uzun vadeli ekonomik beklentilerin son derece cesaret verici olmayı sürdürdüğüne dikkati çeken Moore, şunları kaydetti:


"İngiliz ekonomisi, zorlu ekonomik dönemini geride bıraktıkça Türkiye'ye olan ihracatının artacağına eminim. Çünkü Türkiye sadece dinamik bir piyasa değil aynı zamanda Kafkasya ve Orta Asya'ya açılan bir kapı. Dolayısıyla iki firma...