27 / 05 / 2024

türk prefabrik toplu konut projeleri

türk prefabrik toplu konut projeleri

Karmod Üst Yöneticisi Çankaya, "Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarımız bugün somut toplu konut projelerine dönüştü" şeklinde konuştu.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Dursun Baştürk ile Hakan Akbulut TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

Dursun Baştürk kimdir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine getirilen Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk hangi işlerde görev aldı?

Dursun Baştürk kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk daha önde nerelerde çalıştı, hangi görevleri yürüttü;

Türk yatırımcılar Kenya'da toplu konut inşa edecek!

Türk yatırımcılar rotasını Kenya'ya çevirdi. Başta Kenya olmak üzere, çeşitli Afrika ülkelerinde toplu konut alanında ciddi yatırımlar yapacak.  

Türk prefabrik yapı sektörü Amerika kıtasında ihracatını arttırdı!

Türk prefabrik yapı sektörü temsilcilerinden Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, 2018 yılının ilk iki ayında söz konusu kıtaya ihraç edilen yapı adetinin 47’yi bulduğunu söyledi..

Güney Amerika'dan Türk prefabrika toplu konutlarına büyük ilgi!

Karmod Üst Yöneticisi Çankaya, "Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarımız bugün somut toplu konut projelerine dönüştü" şeklinde konuştu.

TOKİ Türk- Alman Üniversitesi'nin inşaatında son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Türk – Alman Üniversitesi Kampüsü'nün TOKİ tarafından inşa edileceğini açıkladı. Üniversite, iki ülke arasındaki bilimsel, iktisadi ve kültürel işbirliğine katkı sağlayacak.

TOKİ Türk sanayisine örnek teşkil edecek uygulamalar yapacak!

TOKİ, toplu konut ve kentsel dönüşümden sonra sanayiye de el attı. KOBİ'ler için yeni ve modern sanayi siteleri hayata geçiren kurum, yeni dönemde Türk sanayisine örnek teşkil edecek uygulamalar üstlenecek.

Türk prefabrik yapı sektörü hedefi büyüttü!

Karmod Prefabrik, geçen yıl 58 farklı ülkeden 240 yurt dışı heyeti konuk etti. Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca: "2016'da Türk prefabrik yapı sektörünün dünyada büyük projelerle ses getireceğine inanıyoruz." dedi.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ tarafından İstanbul’un Beykoz ilçesinde inşa edilecek ‘Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü’ ihalesi ikinci oturumunun yarın yapılacağını açıkladı.

1984 yılında Türk Hava Kurumu apartmanları restore edilecekmiş!

1984 yılında Laleli'deki Türk Hava Kurumu apartmanları 420 milyon liraya restore edilecekmiş. Türkiye'de toplu konutun ilk örneği olarak gösterilen ve 1918 yılında yaptırılan THK apartmanları restore sonrası pasaj haline getirilecekmiş.

türk prefabrik toplu konut projeleri Haberi

türk prefabrik toplu konut projeleri

Güney Amerika ülkelerinden, Türkiye'de üretilen prefabrik toplu konutlara ilgide artış yaşanıyor.


Karmod Prefabrik Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Güney Amerika ülkelerinden, Türkiye'de üretilen prefabrik toplu konutlara olan talepte artış yaşandı.


Açıklamada, şirketin özellikle son üç yılda bu ülkelerde katıldığı fuarlar sayesinde evlerinin bilinirliğinin arttığına vurgu yapıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, ihracatı artırabilmenin en önemli yolunun ürünü yeni pazarlara tanıtmaktan geçtiğini kaydederek, Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarının bugün somut toplu konut projelerine dönüştüğünü bildirdi.


Peru'da sosyal konut üreteceklerini aktaran Çankaya, şu bilgileri verdi:


"İlk aşamada Peru, Kolombiya ve Panama'da katıldığımız fuarlarda konutlarımızın tanıtımıyla başladığımız süreç sonrası örnek 2-3 adetlik ev talepleri aldık. Bunların kurulumunu tamamladıktan sonra daha büyük çaplı somut projeler için talepler almaya...