05 / 05 / 2024

Türk Telekomun net karı ne kadar

Türk Telekomun net karı ne kadar

Mobilde 493 bin net abone kazanımı ile 15.8 milyon aboneye ulaşılırken, 2014’ün yarısında mobil numara taşımada 2013’ün tamamında gerçekleşen rakamın üzerinde bir kazanım sağlanarak, 1.1 milyon net abone elde edildi...

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Türk Boğazları'ndan alınan geçiş ücretlerinde yeni düzenleme: Gemilerden net ton başına 4,42 dolar alınacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Boğazları'ndan herhangi bir limana uğramadan geçecek olan gemilerden alınacak ücretlerin yeniden düzenlendiğini duyurdu. İşte detaylar...

Yerli alamadı yabancıya gitti! Türk Traktör rakamları açıkladı

Türk Traktör 2022 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem karı elde ettiğini duyurdu. Şirket, 9 aylık net dönem karında Türk Lirası bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 94’lük artış sağladı.

Son dakika: THY personeline 20 bin liralık ikramiye veriyor! Türk Hava Yolları primi hesaplara ne zaman yatacak?

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY yardımcı destek personellerine 7 Eylül 2022 tarihinde 20 bin lira net ikramiye verileceğini söyledi.

THY’den havalı bilanço! Türk Hava Yolları tarihinde bir ilk yaşandı!

Yılın ilk altı ayında 737 milyon dolar net kar kazandıklarını açıklayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY tarihinde bunu bir ilk olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Fortune 500 listesinin zirvesindeki ilk 3 Türk şirketi belli oldu

Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması’nda yer alan şirketlerin toplam net satışları bir önceki yıla göre yüzde 65,7 artarak 3 trilyon 212 milyar liraya çıktı. Fortune 500 Türkiye'nin listesinde ilk 3 sırayı alan Türk şirketleri bakın kimler oldu?

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Albaraka Türk'ün net kârı 180.4 milyon lira!

Al Baraka Türk Katılım Bankası AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Gelir Tablosu'nda 2014 yılın 3. çeyreğinde Banka'nın konsolide net karının 64 milyon lirayı aştığı, yılın 9 ayında ise 180 milyon 360 bin liraya çıktığı belirtildi.

Kuveyt Türk 284.4 milyon TL kar elde etti!

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın üçüncü çeyrek net kârı yüzde 20 artışla 109.03 milyon lira oldu. Bankanın dün akşam KAP'a bildirdiği finansal sonuçlarına göre, dokuz aylık net kârı ise yüzde 20 artışla 284.4 milyon lira olarak gerçekleşti.

Türk Hava Yolları'nın kârı yüzde 95 arttı!

Petrol fiyatlarındaki düşüşün maliyetleri aşağı çekmesiyle Türk Hava Yolları'nın net kârı yılın üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 94.8 artarak, 1.37 milyar lira ile beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Türk Hava Yolları 9 ayda 1 milyar 545 milyon lira kâr elde etti!

Türk Hava Yolları (THY) 2014'ün ilk 9 aylık döneminde 1 milyar 545 milyon lira net kâr elde etti. Bu dönemde şirketin satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 33 artarak 18.4 milyar lira olarak gerçekleşti...

Türk Telekom 319 milyon lira konsolide net kâr elde etti!

Türk Telekomünikasyon AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan 2014 yılı üçüncü çeyrek finansal ve operasyonel sonuçlarına göre, Grubun gelirleri yıllık yüzde 4,4 artışla 3,5 milyar liranın üzerine çıktı.

Türk Telekom'dan 801 milyon lira net kar!

Türk Telekom'un ikinci çeyrek konsolide net kârı yüzde 186 artışla 801 milyon lira olurken; ilk yarıdaki net kârı ise yüzde 47 artışla 1.18 milyar lira olarak gerçekleşti.

Türk Telekomun net karı ne kadar Haberi

Türk Telekomun net karı ne kadar

Mobilde 493 bin net abone kazanımı ile 15.8 milyon aboneye ulaşılırken, 2014’ün yarısında mobil numara taşımada 2013’ün tamamında gerçekleşen rakamın üzerinde bir kazanım sağlanarak, 1.1 milyon net abone elde  edildi. Ayrıca genişbantta 18 bin net abone kazanımı kaydedildi. Operasyonel olmayan etkiler göz ardı edildiğinde konsolide gelirlerdeki büyüme yüzde 4.5 olarak gerçekleşirken Grup, TL’nin değer kazanmasının katkısı ile 801 milyon TL’lik net kâr elde etti.





FAVÖK korundu

Konsolide bazda Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kâr (FAVÖK), 1.2 milyar TL olarak korunurken, FAVÖK marjı yüzde 38’e yükseldi.

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, şirketlerini iştirakleri ile birlikte hızlı entegrasyona uyumlu hale getirmek ve daha fazla verimlilik  elde etmek amacıyla yapılan yönetim değişikliklerinin öne çıktığını kaydetti. Güçlü operasyonel verimliliklerini etkin bir biçimde uygulamaya devam ettikçe, yüksek kaliteli...