03 / 05 / 2024

Türk Turistler Bulgaristanımı tercih ediyor

Türk Turistler Bulgaristanımı tercih ediyor

Kış turizminde ekonomik otel ücretleriyle büyük patlama yapan Bulgaristan, yaz turizminde Müslüman turistleri de bölgeye çekmek amacıyla yeni uygulamalar başlattı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.

Hattı Türk Telekom olanlara müjde! Bunu yapan 50 TL kazanacak!

Telefon hattı Türk Telekom olanlara duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar 50 TL kazanabilirsiniz. İşte detaylar!

Elektrik, su, doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Kuveyt Türk’le faturalarınız bedavaya geliyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni bir kampanya başlattığını ve bu kampanya kapsamında fatura talimatlarında toplamda 200 liraya vatan Altın Puan hediye edeceğini ifade etti.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...

Kuveyt Türk'ten 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi

Katılım finans kuruluşları arasında emeklilere yönelik en iyi ayrıcalıkları sunan Kuveyt Türk'ün Kasım ayında emekliklere ödeyeceği promosyon rakamları belli oldu. İşte detaylar...

Türk lirası gelişmekte olan ülke para birimlerini geride bıraktı!

Türk Lirası, kasım ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 15 değer kazancıyla gelişmekte olan ülkeler arasında en iyi performans gösteren para birimi oldu.

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

Libya'nın imarında Türk mühendis ve mimarlarına stratejik rol!

Ticaret Bakanlığının Libya'da iş yapan Türk şirketlerinin yarım kalan projelerini tamamlayabilmeleri ve yeni iş bağlantıları kurabilmeleri için yürüttüğü yoğun görüşme trafiği ve varılan mutabakatlar meyvelerini vermeye başladı.

Türk Turistler Bulgaristanımı tercih ediyor Haberi

Türk Turistler Bulgaristanımı tercih ediyor

Türk turistlerin de ilgisini çekmeye çalışan Bulgaristan, Schengen vizesinin alınmasını 2 güne kadar düşürdü. Geçen yıl 621 bin Türk turisti ağırlayan Bulgaristan’ın hedefi, bu rakamı 1.2 milyona çıkarmak.Ülkeye Müslüman turist sayısını artırmak amacıyla Varna’ya 15 kilometre mesafede bulunan Altın Kum’daki otellerde ise “helal otel” sistemi hayata geçirildi.



International Hotel Casino & Tower Suites’in genel müdürü Vladimir Filipov, Türkiye’nin yanı sıra Suudi Arabistan, İran, Katar gibi ülkelerden de misafir ağırladıklarını belirterek,“Bu yüzden otelde hiçbir şekilde domuz eti, domuz yağı kullanmıyoruz.



Otelde namaz kılmak isteyen müşteriler için kıbleyi gösteren işaretler ve tuvalet klozetlerinde taharet muslukları bulunuyor” dedi. THY geçen yıl Varna’ya sefer başlatırken,bu yıl hızlı feribot seferlerinin de başlayacağı...