04 / 05 / 2024

türk turizm acentaları

türk turizm acentaları

Türkiye'den yaklaşık 30 turizm acentasının temsilcileri, Bosna-Hersek'in turizm potansiyellerini yerinde görmek üzere Saraybosna'ya geldi...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detayla

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler 128 ülkede 10 bini aşkın proje üstlendi!

TMB Başkan Vekili ve Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, "Türk müteahhitler 128 ülkede üstlendiği 10 binin üzerinde proje ile bugüne kadar yaklaşık 420 milyar dolarlık hacim yarattı" dedi.

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yavrutürk tarafından kuruldu.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Thomas Cook'un Türk turizmine borcu 350 milyon Euro'nun üzerinde!

Turizm İstişare Kurulu (TİK), Türkiye'ye yılda yaklaşık 2 milyon turist getiren tur operatörü Thomas Cook'un, Türk turizm sektörüne 350 milyon Euro'nun üzerinde borcunun bulunduğunun tahmin edildiğini, bunun yakın ve orta vadede tahsilinin ise imkansız olduğunu dile getirdi.

Özbek-Türk İş Forumu Taşkent’te gerçekleştirildi!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirilen Özbek-Türk İş Forumu'na inşaat, sanayi, elektronik, madencilik, enerji, taşımacılık, turizm ve diğer alanlarda faaliyet gösteren 30’a yakın Türk iş adamı katıldı.

Türk ve Venezuela müteahhitleri Karayipler’de proje üretecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

Türk Hava Kurumu 5 ildeki 12 gayrimenkulü satıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından 5 ildeki mesken, kargir dükkan, turizm tesisi, iş hanı ve kargir apartman ihale ile satışa sunuluyor..

Türk turizmciler dünyaya açılıyor!

Türk turizmcilerin son dönemdeki politikası, riskleri bölmek üzere yurtdışına açılmak oldu. Rixos'tan Limak'a, Irak'tan Maldivler'e kadar 22 turizm grubunun farklı coğrafyalarda halen 50 oteli bulunuyor.

türk turizm acentaları Haberi

türk turizm acentaları


Türkiye'den yaklaşık 30 turizm acentasının temsilcileri, Bosna-Hersek'in turizm potansiyellerini denetlemek üzere başkent Saraybosna'ya geldi. 

     Türkiye'den gelen turizm acentalarının temsilcileri, Bosna-Hersek Federasyonu Çevre ve Turizm Bakanı Branka Curiç tarafından kabul edildi. Bakanlıkta yapılan görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakan Curiç, Türkiye'den gelen heyeti ağırlamaktan memnun olduğunu belirterek, heyetin Bosna-Hersek'in doğal güzelliklerini görme fırsatı elde edeceğini kaydetti. 

     Heyetin, Saraybosna'nın yanı sıra Mostar ve Travnik gibi şehirlerini de görebileceklerini belirten Curiç, "Eminim ki ülkemizin dağlarını, nehirlerini, yemeklerimizi, misafirperver insanlarımızı ve tüm doğal güzelliklerimizi hissedebileceksiniz. Bizim kültürümüz Akdeniz, Batı ve Orta Avrupa kültürlerinin bir karışımıdır" dedi. 

     Türkiye'den Bosna-Hersek'e gelen misafir sayısının her geçen gün arttığını belirten Bakan Curiç, iki yıl önce Bosna-Hersek'i ziyaret eden turistler arasında dördüncü sırada yer...