09 / 05 / 2024

Türk Ytong 5. Enerji Verimliliği Fuarı

Türk Ytong 5. Enerji Verimliliği Fuarı

Türk Ytong, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen EVF 2014 - 5. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı. Türk Ytong standında ısı yalıtım plağı başta olmak üzere, Ytong ürünleri tanıtıldı.

Türk çimento sektörü üretimi 81,5 milyon tona ulaştı! 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

Türk çimento sektörünün 2023 yılında üretiminin yüzde 10,5 artışla 81,5 milyon tona ulaştı. Peki 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

THY açıkladı! Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi istihdam edecek!

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı amaçladıklarını söyledi. 

Merkez Bankası açıkladı! Kağıt 5 Türk Lira'lar tedavülden kalkıyor mu?

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile 5 Türk Lira'lık madeni para basılmasının sonra , kağıt paraların tedavülde kalıp kalmayacağı vatandaşın merak ettiği konular arasında yer almakta. Buna göre, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, bu konudaki belirsizliğe açıklığa kavuşturdu. İşte ayrıntılar...

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Türk müteahhitlerden yurt dışı çıkarması! İş miktarı 6,5 milyar dolara ulaştı!

Yılın ilk 5 aylık döneminde üstlendikleri proje tutarını 6,5 milyar dolara çıkaran Türk müteahhitlik sektörü, bu dönemde 96 farklı projeye başladı.

Türk müteahhitler yurt dışında 5 ayda tam 6,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türk müteahhitlik sektörünün ocak-mayıs 2023 döneminde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 6,5 milyar dolar şeklinde oldu.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Vakıfbank, Garanti, İş Bankası derken Kuveyt Türk resmen açıkladı! 31 Ekim'e kadar uzatıldı! Başvurana 5 bin TL!

Kuveyt Türk vade farksız 5 bin TL'ye varan faizsiz kredi kampanyasını başlattı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların heyecanla beklediği kampanyanın son günü 31 Ekim olarak açıklandı. İşte detaylar...

Türk Ytong 5. Enerji Verimliliği Fuarı Haberi

Türk Ytong 5. Enerji Verimliliği Fuarı

Türk inşaat sektörünün deneyimli ve yenilikçi firması Türk Ytong, 08-11 Ocak 2014 tarihlerinde WOW Convention Center İstanbul’da düzenlenen, EVF 2014 - 5. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da ziyaret ettiği Ytong standı, fuar süresince sektör temsilcilerinin ilgi odağı oldu.

Isı Yalıtımı ve Yangın Güvenliği Bir Arada

Standında bir inovasyon ürünü olan ve mantolamaya alternatif yanmaz yalıtım yapmayı sağlayan 'Ytong Isı Yalıtım Plağı'nı da tanıtan Türk Ytong, fuar boyunca ürünün farklılıklarının altını çizdi.

Sektöründe ilklerin öncüsü Türk Ytong, gazbeton endüstrisi için büyük önem taşıyan bu teknolojiyi Türkiye'ye ilk defa sektöre sunan marka olarak öne çıkıyor. Sürdürülebilir yapılaşma, enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda tüm beklentileri karşılayabilen 'Isı Yalıtım Plağı', 2011 yılından bu yana Türk...