17 / 05 / 2024

Türk Ytong Satış ve Pazarlama

Türk Ytong Satış ve Pazarlama

2006 yılından bu yana Türk Ytong’da Merkez Satış Müdürü ve Ürün Müdürü olarak görev yapan Tolga Öztoprak, 1 Mayıs 2012 tarihinden itibaren yeni görevine atandı

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

22 ülkeye satılan Türk somonu 50 milyon dolara ulaştı!

Türkiye'den 2023 ocak ve mart döneminde başta Rusya Federasyonu olmak üzere 22 ülkeye yapılan Türk somonu dış satımı, yüzde 77 artışla 44,9 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Türk Ticaret Bankası satışa çıkıyor!

TMSF, Türk Ticaret Bankası'nın yüzde 98,49 oranındaki payını 380 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar...

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

A101’de satılan Arzum Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi ne kadar? A101 indirimli fiyat listesi…

Bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirmek için ihtiyacınız olan tek şey A101’de satılan Arzum Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi. A101 indirimli fiyat listesi 31 Ağustos 2022…

Türk Ytong Satış ve Pazarlama Haberi

Türk Ytong Satış ve Pazarlama

1973 yılında Ankara’da doğan Tolga Öztoprak, TED Ankara Koleji ve sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu. 1995-2001 yılları arasında İsveç ve Finlandiya menşeli şirketlerde yapı malzemelerinin satış ve pazarlaması alanında görev alan Öztoprak, 2003’te La Salle Üniversitesi’nde Pazarlama uzmanlık dalı ile MBA eğitimini tamamlayarak, Connecticut’daki United Concrete Products şirketinde Ürün Satış ve Pazarlama Müdürü olarak 3 yıl görev yaptı.


Amerika’da Yetkin Mühendislik Lisansı için gerekli EIT sertifikasına sahip olan Öztoprak, Avrupa Gazbeton Üreticileri Birliği’nin (EAACA) Enerji Çalışma Grubu, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (İMSAD) “Çevre ve Sürdürülebilirlik” ve “Yapı Güvenliği ve Deprem” komiteleri, Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) “Yangın Güvenliği” komitelerinde görev...