03 / 05 / 2024

Türk Ytong yıl dönümü

Türk Ytong yıl dönümü

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü gerçekleşen törenle kutladı. Törende, şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanları bir araya geldi.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Türkiye’nin süt üretimi 2022 yılından beri düşüyor!

Türkiye’de süt üretiminde 2022 yılı itibarıyla düşüş yaşandığını söyleyen EBSO Süt ve Süt Ürünleri Meslek Komitesi Üyesi Ferhat Uğuralp, üretimin düşmesindeki esas nedenin başta yem olmak üzere yüksek maliyetler olduğunu vurguladı. Uğuralp, üretimde verimlilik için planlamanın şart olduğunu söyledi.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

TÜRK-İŞ: yoksulluk sınırı 33 bin 752 TL!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), bu yılın Mayıs ayına ait açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı.

TÜİK bu yıl hangi tarım ürünlerinde artış bekliyor?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 yılına yönelik Bitkisel Üretim ilk tahminini açıkladı. TÜİK, 2023’te meyveler, içecek ve baharat bitkilerinin üretiminde yüzde 0,3 oranında, sebzelerde yüzde 1,9 oranında, tahıllar ve diğer bitkisel ürünlerde ise yüzde 4,8 artış öngörüyor.

Türk-İş resmen duyurdu: Açlık sınırı asgari ücreti solladı

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşların cebini bükerken Türk-İş, 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini duyurdu. Açlık sınırı bin 390 lira ile yeni asgari ücrete fark atarak 6 bin 890 olarak kaydedildi. Yoksulluk sınırı ise 22 bin 442 lira ile rekor kırdı.

Türkiye'de Yılın Otomobili seçimi için 7 finalist belli oldu! İşte finale kalan adaylar arasındaki en iddialı model

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 için adaylar belli oldu! 36 model listede...

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 organizasyonu bu yıl yedinci kez düzenlenecek. Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından gerçekleştirilecek organizasyon için 36 model aday gösterildi...

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

Türk-İş: Eylül ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 448 lira!

Türk-İş'in eylül ayı açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 448 lira, yoksulluk sınırı ise 7 bin 973 lira olarak hesaplandı.

Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdü.

Türk Ytong yıl dönümü Haberi

Türk Ytong yıl dönümü

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu, gazbeton üretimde dünya lideri Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü yönetim merkezinde ve fabrikalarında düzenlediği törenlerle kutladı.

Uzun yıllar Ytong'a hizmet veren çalışanları ödüllendiren şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanlarının bir araya geldiği etkinliklerde uzun yıllar Ytong'a hizmet verdi.  İstanbul’daki Yönetim Merkezi’nde düzenlenen törende konuşma yapan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar ve Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Fethi Hinginar, şu açıklamalarda bulundu:  “Türk Ytong olarak bundan 55 yıl önce Pendik fabrikamızda başlayan ve bazen sevinç, bazen hüzünle, bazen zorluklar ama çoğunlukla başarılarla dolu yolculuğumuzun bugün geldiği nokta hepimizde ayrı bir heyecan yaratıyor. Bildiğiniz gibi 55’inci yılımızı dünyanın en büyük Ytong üretim merkezi olan Dilovası tesisimiz ile taçlandırdık. Türk Ytong...