01 / 05 / 2024

türkan saylan sosyal tesisi nerede

türkan saylan sosyal tesisi nerede

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Türkan Saylan Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?

Finansal Muhbir Ahmed Gürkan, X sosyal medya hesabından "Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?" sorusunu yanıtladı ve konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmed Gürkan'ın o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi kapsamında hesaplara 582 milyon TL yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla bu ay 582 milyon Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada bu ay ihtiyaç sahibi olan ailelere, 579 milyon Türk Lirası, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.

Prof. Dr. Okan Tüysüz: Deprem beklenen kentlerde bu asla yapılmamalı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, sosyal medyada sıkça deprem uyarıları ve tavsiyeleri paylaşan bir isim olarak dikkat çekiyor. Son ABD depremini örnek göstererek, Tüysüz çarpıcı bir hatırlatmada bulundu. İşte, Okan Tüysüz'ün depremle ilgili yorumları...

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

TOKİ'den sanal gerçeklik gözlüklü tanıtım! Vatandaş sosyal konutları sanalda gördü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yer alan evler sanal gerçeklik gözlüğüyle mega kent İstanbul'da vatandaşlara gösterildi.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Doktorlardan sonra o meslek grubu da Türkiye'den ayrılmak istiyor

Almanya'nın Düsseldorf kentinde bir araya gelen Türk doktorların paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Hem ekonomik hem de sosyal hayatları nedeniyle yurt dışına çıkan doktorların ardından bir meslek grubunun daha ülkeyi terk etmek istediği ortaya çıktı.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

türkan saylan sosyal tesisi nerede Haberi

türkan saylan sosyal tesisi nerede

Doğası ve sosyal imkanlarıyla İstanbul'un göz bebeği olan Mimaroba Mahallesi, Büyük Atatürk Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Prof. Dr. Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi hizmete açılıyor.

Ülkesine yaptığı sayısız hizmet ve kız çocuklarının eğitimine katkılarıyla tanınan tıp doktoru, akademisyen, yazar ve eğitimci Türkan Saylan'dan adını alan spor ve sosyal tesisi, Dr. Hasan Akgün'ün geliştirdiği örnek bir sosyal tesis projesi olma özelliği taşıyor. Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Akgün ve ekibinin çalışmaları sonucunda yapımı tamamlanan tesis, Büyükçekmecelilerin hizmetine girmek için gün sayıyor.

Spor salonu, kütüphane ve kafeteryasıyla hizmet verecek

Büyükçekmecelilerin spor ve çeşitli sosyal imkanlardan faydalanabileceği tesisin içerisinde; modern spor aletlerinin bulunduğu 150 metrekarelik bir fitness salonu, içerisinde kapsamlı bir kütüphanenin yer aldığı  150 metrekarelik bir kafeterya, toplamda 100 metrekarelik kadın...