12 / 05 / 2024

türkan saylan yaşam merkezi muğla

türkan saylan yaşam merkezi muğla

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Merkez Yaşam Konak nerede? Merkez Yaşam Konak fiyat listesi!

Merkez Yaşam Konak nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Yaşam Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 347 konutluk Merkez Yaşam Konak detayları...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Türk çiftin NASA projesi: 3 katlı yaşam alanı!

ABD’deki Türk girişimciler Fatih ve Eren Özmen çifti, 2028 yılında emekliye ayrılması beklenen Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yerini dolduracak ticari bir uzay istasyonu kuracaklarını açıkladı. Tasarladıkları uzay istasyonu, yörüngede kendiliğinden şişecek ve 3 katlı yaşam alanları sunulacak.

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

türkan saylan yaşam merkezi muğla Haberi

türkan saylan yaşam merkezi muğla

Muğla genelinde hayata geçirdiği yatırımlarla dikkat çeken Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezi Menteşe’de inşa ettiği Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde son aşamaya gelindi. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 2020'nin ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam merkezi inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgiler aldı.

42 Milyon TL maliyetle Muğla’ya yakışan bir merkez

Muğla2nın Menteşe İlçesinde 42 Milyon Türk Lirası yatırımla hayata geçirilecek olan ve ismi halk oylaması sonucunda belirlenen Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Çağdaş Yaşam Merkezi'nin dış cephe çalışmaları büyük oranda tamamlanırken yürüyen merpenlerin montajları da tamamlandı ve çatı inşaatında da son aşamaya gelindi. Çalışmalarının devam ettiği inşaatta iç cephe işlemlerinin tamamlanmasından sonra merkezin hizmete...