06 / 05 / 2024

Türkan Şoray ev dekorasyonu

Türkan Şoray ev dekorasyonu

Türkan Şoray, masraftan kaçınmadı. Sultan, 12 milyon liraya mâl olan üç katlı villasına asansör yaptırıp ödülleri için bir oda hazırladı.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Türkan Şoray ve Yağmur Ünal'ın 4 katlı villası!

Yapımcı Yağmur Ünal annesi Türkan Şoray ile yaşadığı 4 katlı villanın kapılarını açtı. İşte merak edilen o villa...

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan merkez 26 Ekim'de açılacak.

Türkan Şoray Kültür Merkezi için geri sayım!

Muratpaşa Belediyesi’nin büyük açılışı için geri sayıma geçtiği, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya dair ayrı yeni bir kimlik kazandıran mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, son rötuşların yapıldığı Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin Ekim ayı içinde açılacağını söyledi...

İşte Türkan Şoray'ın Çubuklu Vadi Evleri'ndeki 8 milyon TL'lik villası!

Türkan Şoray, masraftan kaçınmadı. Sultan, 12 milyon liraya mâl olan üç katlı villasına asansör yaptırıp ödülleri için bir oda hazırladı.

Türkan Şoray, Beykoz’da otele yerleşti!

Sultan dairesi! Bebek’teki villasını borçları nedeniyle satmak zorunda kalınca daha ucuz bir villa alan Türkan Şoray, yeni evi hazır olmadığı için Beykoz’daki bir otelde kalmaya başladı.

Türkan Şoray, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Türkan Şoray 35 yıl oturduğu Etiler'deki evine veda etmye hazırlanıyor. Şoray, artık Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villada yaşayacak.

Türkan Şoray Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara sattı!

Usta oyuncu Türkan Şoray Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı.

Türkan Şoray Bebek'teki evini neden satıyor?

Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ''Uzaklarda arama'' gişede hayal kırıklığı yaratmıştı. Şoray'ın bu yüzden Bebek'teki 4 katlı 42 milyon TL'ye satacağı, alacağı parayla borçlarını ödeyeceği konuşuluyor.

Türkan Şoray'ın Bebek'teki evine yabancı yatırımcı ilgisi!

Türkan Şoray 27 yıldır oturduğu Bebek sırtlarındaki 4 katlı villasını 2 ay önce 15 milyon dolara (42 milyon TL) satışa çıkarmıştı. Şoray'ın villası Türk ve Ortadoğulu hayranlarının akınına uğradı.

Türkan Şoray Bebek'teki villası için vergi ödemeyecek!

Vergi uzmanı Ahmet Karabıyık, son yazısında Türkan Şoray'ın son dönemde satma kararı aldığı villası için vergi ödemeyeceğine işaret etti ve nedenlerini sıraladı.

Türkan Şoray ev dekorasyonu Haberi

Türkan Şoray ev dekorasyonu

Türkan Şoray, masraftan kaçınmadı. Sultan, 12 milyon liraya mâl olan üç katlı villasına asansör yaptırıp ödülleri için bir oda hazırladı.


BEYKOZ'DA

Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray, yeni evine taşındı. Şoray, Beykoz'daki Çubuklu Vadi Evleri'nden 8 milyon liraya villa aldı. Usta oyuncu, 2.5 ay süren ev dekorasyonu için ise 4 milyon lira harcadı.


KIZINI UNUTMADI

Şoray, üç katlı villasında ödül ve plaketleri için özel bir oda ayırdı. Ünlü sanatçı, yürümekte zorlandığı için de eve asansör yaptırdı. Teraslı olan kata yerleşen Şoray, kızı Yağmur'a da orta katı tahsis etti.


Bahçıvana gerek duymayan Türkan Şoray, evin bahçesine çiçekleri kendisi dikti.


Türkan Şoray, önceki gün komşusu Şahan Gökbakar ile karşılaştı. Ünlü komedyen, Şoray'a hayırlı olsun ziyaretine gideceğini söyledi.


Sanatçı, evin bir odasını ödüllerine...