06 / 05 / 2024

Türkan Şoray'ın Bebek'teki evine yabancı yatırımcı ilgisi!

Türkan Şoray'ın Bebek'teki evine yabancı yatırımcı ilgisi!

Türkan Şoray 27 yıldır oturduğu Bebek sırtlarındaki 4 katlı villasını 2 ay önce 15 milyon dolara (42 milyon TL) satışa çıkarmıştı. Şoray'ın villası Türk ve Ortadoğulu hayranlarının akınına uğradı.



Türkan Şoray 27 yıldır oturduğu Bebek sırtlarındaki 4 katlı villasını 2 ay önce 15 milyon dolara (42 milyon TL) satışa çıkarmıştı. İddiaya göre; kızı Yağmur Ünal ile imza attıkları 'Uzaklarda arama' filmi için borç almışlar, geri ödemekte zorluk yaşayınca evi satmaya karar vermişlerdi. Ancak Türkan Şoray ''Bacaklarımla ilgili sağlık sorunum var. Evimiz 4 katlı, asansör yok. Üst katlarla inip çıkamıyorum'' diyerek bu iddiayı yalanlamıştı.


Araplar da geliyor



 Türkan Şoray ın Bebek teki evine yabancı yatırımcı ilgisi!


Türkan Şoray'ın bir an evvel satmak istediği villası Türk ve Ortadoğulu hayranlarının akınına uğradı. Şoray'ı ve evini görmek isteyen kişiler emlakçılara telefon açıp villaya talip olduklarını söylediler. Bu sayede birçok kişi Sultan'ın Boğaz manzaralı lüks evini gezdi. Bazıları Türkan Şoray ile tanışma imkanı bile buldu. Emlakçılar evi gezmek isteyen hayranlarnın gün geçtikçe artığını, alacak gibi durumları olmadığını anlayınca duruma el koydu. Şimdi çok özel müşteriler eve bakabiliyor.



Posta


Geri Dön