06 / 05 / 2024

Türkan Şoray evini mi satıyor

Türkan Şoray evini mi satıyor

Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ''Uzaklarda arama'' gişede hayal kırıklığı yaratmıştı. Şoray'ın bu yüzden Bebek'teki 4 katlı 42 milyon TL'ye satacağı, alacağı parayla borçlarını ödeyeceği konuşuluyor.

Türkan Şoray'ın Bebek'teki evine yabancı yatırımcı ilgisi!

Türkan Şoray 27 yıldır oturduğu Bebek sırtlarındaki 4 katlı villasını 2 ay önce 15 milyon dolara (42 milyon TL) satışa çıkarmıştı. Şoray'ın villası Türk ve Ortadoğulu hayranlarının akınına uğradı.

Emlakçılardan Türkan Şoray'ın Beşiktaş'taki evine yoğun ilgi!

Emlakçılar Türkan Şoray'ı canından bezdirdi. Beşiktaş'taki Boğaz manzaralı evini 15 milyon liraya satacağı haberlerde duyurulunca emlakçıların hücumuna uğrayan Türkan Şoray “Önce çıkacağım evi bulmalıyım. Satışı daha sonra düşünürüm." dedi.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Yazlık evini izinsiz kiraya verenler yandı! 500 bin TL ceza geliyor!

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi ve yasalaştı. Yazlık evini izinsiz kiraya verenlere 500 bin TL'ye kadar ceza kesilecek...

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Evini dönüştürene çifte destek müjdesi geldi! Hem kira ve faiz desteği verilecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan düzenlemeyle evini dönüştürene hem kira hem de faiz desteği verilecek. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o düzenleme...

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Evini satan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Değer artışı kazancında şok!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde gelir vergisini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in 'Evini satan vergi ödeyecek mi?' başlıklı yazısı...

Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı!

Adı taciz iddialarıyla gündeme gelen ünlü müzisyen Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı. 

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

Evini dönüştürecekler bu habere dikkat!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi için vatandaşa sunulan faiz destekli kredilerde limitler yüzde 60 arttırıldı. Evini güçlendirecek ya da dönüştürecekler için kredi limiti yükseltildi.

Türkan Şoray evini mi satıyor Haberi

Türkan Şoray evini mi satıyor

Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ''Uzaklarda arama'' gişede hayal kırıklığı yaratmıştı. Türkan Şoray'ın bu yüzden Bebek'teki 4 katlı 42 milyon TL'ye satışa çıkardığı, alacağı parayla borçlarını ödeyeceği konuşuluyor. Şoray ile kızı Yağmur önceki akşam filmlerinin Ortaköy, Feriye Sineması'ndaki gösterimine katıldı. Türkan Şoray eviyle ilgili iddiaya ''Bu konu çok farklı. Şu an konuşmak istemiyorum'' cevabını verdi.



Posta 




Türkan Şoray'ın Bebek'teki evine yabancı yatırımcı...