04 / 05 / 2024

türkbeleni mesire alanı nerede yapılacak

türkbeleni mesire alanı nerede yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak 350 dönümlük Türk Beleni Mesire Alanı Projesi’nin temelini Cumartesi günü atacak.

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Kayseri Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis alanı arsası vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Manavgat Türkbeleni açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılışa hazır hale gelen Türkbeleni Projesi’ni denetledi.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

Manavgat Türkbeleni projesi gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın çehresini değiştirecek olan Türkbeleni  Projesi’nde sona geldi. 

türkbeleni mesire alanı nerede yapılacak Haberi

türkbeleni mesire alanı nerede yapılacak


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’a Türkiye’nin en güzel kent parklarından birini kazandırıyor. Belediye şirketi ANTEPE A.Ş. tarafından hazırlanan proje ile 350 dönümlük Türkbeleni, Manavgat’ın yeni yaşam alanı oluyor. 30 milyon 480 bin liraya ihale edilen Türkbeleni Mesire Alanı Projesi’nin temeli 18 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılacağı törenle atılacak.

2500 YENİ AĞAÇ DİKİLECEK 

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni’nde tek bir ağaç kesilmeyecek. Doğası aynen korunurken, 2013’teki yangında zarar gören bölgeye de 2 bin 500 ağaç daha dikilecek. Doğa ile eğlencenin iç içe olduğu, meydanları, spor alanları, sosyal tesisleri, kültür-sanat yapıları ile her detayın düşünüldüğü Türkbeleni Projesi, Manavgat’ın çekim merkezi olacak. 

1350 METREKARELİK YAPAY GÖLET 

Türkbeleni içindeki yapılar, doğanın içinde kaybolacak şekilde ahşap ve traverten mermer malzemelerden yapılacak. Alan ortasındaki vadide...