27 / 04 / 2024

türkerler sağlık kampüsü

türkerler sağlık kampüsü

Türkerler, bin kişiyi muayene edebilecek tesis Karaburun, Beydağ, Bayraklı'da toplam 900 milyon dolarlık (2.7 milyar TL) yatırımla hayata geçirilecek.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Lise, önlisans, lisans mezunları havalara uçacak! Sağlık Bakanlığı 31.600 personel alacak!

Sağlık Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı için hummalı bir şekilde çalışıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde bu konuya dair açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımları için heyecanlı bekleyiş başladı. Bakanlığa başvuruda bulunan binlerce kişi kura sonuçları ve nihai listenin açıklanmasını bekliyor. İşte tüm detaylar...

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Uzun tarafından kuruldu. 

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

türkerler sağlık kampüsü Haberi

türkerler sağlık kampüsü

Türkerler, bin kişiyi muayene edebilecek tesis Karaburun, Beydağ, Bayraklı'da toplam 900 milyon dolarlık (2.7 milyar TL) yatırımla hayata geçirilecek olan Bayraklı Şehir Hastanesi, günlük 72 bin nüfusuyla 13 ilçeyi geride bırakacak. Sağlık Kampüsü ayrıca Karaburun, Beydağ, Kınık ve Foça ilçelerinin 78 bin olan toplam nüfusuna da yaklaşacak. 


İzmir'e böylesine bir hastane kazandırmaktan son derece mutlu olduğunu aktaran Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, projenin 2019'da tamamlanacağını söyledi. 


Hastanenin kampüsünde 6 farklı hastanenin de yer alacağını belirten Türker, toplam 5 bin 870 personelin çalışacağı kampüste günde 49 bin hastaya poliklinik hizmeti verileceğini de kaydetti. 

Bayraklı Tünelleri çıkışında yapılacak Sağlık Kampüsü'nün yatırımı için geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir tören düzenlendiğini hatırlatan Türker, "izmir'in ülkenin en büyük 3. sağlık tesisini inşa edecek. Günde 72...