03 / 05 / 2024

Turkey İzmir Turizm Fuarı

Turkey İzmir Turizm Fuarı

Denizli, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 4 - 7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 8'inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 'nda ziyaretçilere tanıtıldı.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salıh Erumbakam Chalıl tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de Ishak Karaga ve Ömer Faruk Özbek ortaklığında kuruldu.

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Abdulhakim Özalp ortaklığında kuruldu.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Turkey İzmir Turizm Fuarı Haberi

Turkey İzmir Turizm Fuarı

İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı'nda GEKA'nın desteği ile Denizli, Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Denizli standının fuarda... Denizli, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 4-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 8'inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'ında tanıtıldı. Fuara Denizli Valisi Şükrü Koeatepe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale TÜRSAB BYK Başkanı Turan Köseoğlu, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve demek üyeleri, çok sayıda turizm seyahat acente sahibi ile konaklama sektörü temsilcileri katıldı. 


Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen "Travel Turkey Fuarı'na GEKA'nın katkıları ile Aydın ve Muğla illeri de stant açtı. Denizli Turistik en çok ziyaret edilen stantlardan birisi olduğunu söyledi. 


Denizli, Aydın,...