06 / 05 / 2024

türki telekomun karı arttı

türki telekomun karı arttı

Mobilde 493 bin net abone kazanımı ile 15.8 milyon aboneye ulaşılırken, 2014’ün yarısında mobil numara taşımada 2013’ün tamamında gerçekleşen rakamın üzerinde bir kazanım sağlanarak, 1.1 milyon net abone elde edildi...

Türk Telekom'dan 801 milyon lira net kar!

Türk Telekom'un ikinci çeyrek konsolide net kârı yüzde 186 artışla 801 milyon lira olurken; ilk yarıdaki net kârı ise yüzde 47 artışla 1.18 milyar lira olarak gerçekleşti.

Emlak Konut GYO, 3'üncü çeyrekte satış hedefini aştı! Yılsonu kar beklentisi 4.21 milyar TL!

Emlak Konut GYO tarafından 2023'ün 3'üncü çeyreğine ilişkin hasılat, kar ve satış rakamları açıklandı. Peki Emlak Konut GYO bu yıl ne kadar kar ve satış hedefliyor? Şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

ATSO: Türkiye'de konut stoku düştü, bu açık tamamlandığında kiralar düşecek! 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "kayıt dışı"na karşı topyekun bir mücadele yürütülmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Bahar, Türkiye'de konut stokunun tamamlandığında kiraların düşeceğini belirtti.

ŞOK’ta yüzde 50 indirim çılgınlığı! düştü! Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına özel toplam bin ürüne dev indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü. İşte 4 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!

Türkiye, depreme karşı güçlü bir altyapı oluşturmak için 6,5 milyon konutun dönüşümünü planlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümet, deprem bölgesindeki yeniden imar çalışmalarını hızlandırarak, 680 bin yeni konut inşa edecek.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

1 dolar kaç TL? Euro ne kadar oldu? Sterlin'de son durum ne? 18 Haziran Pazar dolar yükseldi mi, düştü mü?

18 Haziran Pazar günü doların Türk lirası karşısında değeri 23.62 TL olarak işlem görüyor. Doların Euro'ya karşı zayıflaması, Dolar/Türk lirası kurunu aşağı yönde baskı altında tutuyor.

Aile Bakanlığı yardım vanalarını sonuna kadar açtı! Kimliği ile başvurana 1.997 TL para müjdesi!

Aile Bakanlığı'ndan güzel haber geldi. Bakanlık yardım vanalarını sonuna kadar açtı. Bu şartları karşılayanlara 1.997 TL ödeme yapılacak. İşte ayrıntılar...

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.

Bankacılık sektörünün net karı 33,96 milyar TL oldu! Resmen 5 katı aştı! 

Bankacılık sektörünün net kârı Eylül 2022'de 33,96 milyar Türk Lirası olarak gerçekleşti. Bankalar, 9 aylık dönemde ise yüzde 402 yükselişle 286 milyar Türk Lirası kar elde etti. Geçtiğimiz senenin aynı döneminde sektörün kârı 56,9 milyar TL olarak belirlenmişti. İşte ayrıntılar...

Borsayı hareketlendirecek net kar! 9 ayda yüzde 186 arttı 

Kalekim, 3. çeyrekte piyasa beklentisi paralelinde kar açıkladı. Şirket için yapılan son tahminlere göre 89 milyon Türk Lirası kar beklentisi bulunurken şirket, 84 milyon Türk Lirası kar açıkladı.

Borsayı manipüle ederek 5 milyar TL kar ettiler

Borsa manipülasyonu operasyonunda yakalanan 8 şüphelinin Emniyet’deki işlemleri tamamlandı. Şahısların borsayı manipüle ederek hisseleri yüksek göstermek yoluyla toplamda 5 milyar Türk Lirası kar elde ettiği öğrenildi. Şüphelilerin 1 milyar TL de zarar ettiği belirtildi.

Euro dolar karşısında resmen kül oldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar kırmızı alarm

Euro dolar paritesinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Euro dolar paritesi bugün tekrar 1 seviyesinin altına düştü. Euro, dolar karşısında resmen kül oldu.

türki telekomun karı arttı Haberi

türki telekomun karı arttı


Türk Telekom’dan yapılan açıklamada şirketin, 2014 yılı ikinci çeyrek finansal ve operasyonel sonuçları duyuruldu. Mobilde 493 bin net abone kazanımı ile 15.8 milyon aboneye ulaşılırken, 2014’ün yarısında mobil numara taşımada 2013’ün tamamında gerçekleşen rakamın üzerinde bir kazanım sağlanarak, 1.1 milyon net abone elde edildi. Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, Türk Telekom’un 2014 yılının ikinci çeyreğinde de başarılı sonuçlar elde ettiğini belirterek, bu çeyrekte, şirketlerini iştirakleri ile birlikte daha hızlı entegrasyona uyumlu hale getirmek amacıyla yapılan yönetim değişikliklerinin öne çıktığını...