27 / 04 / 2024

Türkiye 4. büyük asma köprüsü

Türkiye 4. büyük asma köprüsü

Elazığ ile Ağın ilçesini birbirine bağlayıp, feribotla ulaşımı ortadan kaldırarak ulaşımı rahatlatacak olan 520 metre uzunluğundaki Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsünde sona yaklaşıldı.

Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsünde sona gelindi!

Elazığ ile Ağın ilçesini birbirine bağlayıp, feribotla ulaşımı ortadan kaldırarak ulaşımı rahatlatacak olan 520 metre uzunluğundaki Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsünde sona yaklaşıldı.

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem... Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

Türkiye ekonomisi 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüdü! TÜİK rakamları tek tek açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamı açıklandı. Peki Türkiye ilk çeyrekte yüzde kaç büyüdü? İşte o rakamlar...

2023’te Türkiye ekonomisi büyüyecek mi? Ne kadar büyüyecek?

Reuters, Türkiye’nin 2023 yılında 2.8 büyüyeceğini tahmin etti. Türkiye ekonomisinin ilk üç aylık dönemde yüzde 3.9 büyümesi, 2023 yılı genelinde ise yüzde 2.8 büyümesi öngörülüyor.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

IMF Türkiye'nin büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin ekonomik büyüme tahmini 0,3 puan azaltılarak yüzde 2,7’ye çekti.

IMF, Türkiye’nin büyüme tahminini aşağı yönlü revize etti!

Uluslararası Para Fonu (IMF) raporunda, Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin ekonomik büyüme tahmini 0,3 puan azaltılarak yüzde 2,7’ye çekilirken, gelecek yıla ilişkin büyüme tahmini 0,6 puan artırılarak 3,6’ya çıkarıldı.

4 büyük banka peş peşe son dakika vererek duyurdu! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası açıkladı!

Ramazan öncesinde ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olmak amacıyla, faizsiz kredi imkanı sunan bankalar açıklandı. Bu kapsamda, ihtiyaç sahipleri bayram kredisi alabilecekler. Son dakika açıklamalarıyla, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve İş Bankası gibi büyük bankalar faizsiz kredi fırsatı sunaca

Türkiye 4. büyük asma köprüsü Haberi

Türkiye 4. büyük asma köprüsü

Elazığ ile Ağın ilçesini birbirine bağlayıp, feribotla ulaşımı ortadan kaldırarak ulaşımı rahatlatacak olan 520 metre uzunluğundaki Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsünde sona yaklaşıldı. 


Köprüye 40 yıl önce sular altına kalan tarihi Karamağara köprüsünün adı verildi. İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, köprünün açılmasıyla 40 yıllık özlemin biteceğini kaydetti. 


Roma döneminde yapılan Ağın Karamağrası adını taşıyan taş köprünün, Keban barajının açılmasıyla sular altında kalması sonucunda ulaşımda büyük sıkıntılar yaşayan Ağın halkı, 520 metrelik asma köprü ile tekrar kara ulaşımına kavuşacak. 

Ağın Karamağara Köprüsü'nün Türkiye'nin 4- büyük asma köprüsü olduğunu vurgulayan İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, temeli 2001 yılında atılan köprünün, 14 yıldır inşaatının devam ettiğini ve sona gelindiğini söyledi. 


İKİ YAKASI BİRLEŞTİ 

Köprüde 2012 yılında bir proje değişikliği yapüarak, yeniden ihale edildiğini belirten Yakınoğlu, "Köprümüzde hızlı...