03 / 05 / 2024

türkiye 5 yıldırzlı yaşlı oteli

türkiye 5 yıldırzlı yaşlı oteli

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

'Türkiye Tek Yürek'te bağış rekoru kırıldı!  115 milyar 146 milyon 528 bin TL

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları ortak yayında düzenlenen yardım kampanyası için bir araya geldi.

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona EuroNCAP’ten 5 yıldız aldı! İşte fiyat listesi 20 Ekim 2022!

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona, Euro NCAP'in zorlu testlerinden en yüksek derecelendirmelerle ayrıldı. Söz konusu bu sonuçla SEAT markasının tüm modelleri EuroNCAP’ten 5 yıldız almış oldu...

Türkiye'nin yüzde 100'ü depremlerden etkilenebilir!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy son 7-10 günde Türkiye'de 5 tane 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini belirtti. Ersoy, "Türkiye'nin yüzde 100'ü depremlerden etkilenebilir." dedi.

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdü.

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı!

Avrupa Alışveriş Merkezleri Geliştirme Raporu'na göre, Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı. En yüksek arz konusunda başı 525 bin metrekareyle Türkiye çekti.

GUESS Türkiye 5 mağaza açacak!

Türkiye’deki büyümesini devam ettiren GUESS Türkiye 5 yeni mağaza daha açacak. Şirket 2019'da da mağaza açılışlarına devam edecek...

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Refik Tuzcuoğlu: 1,5 yıldır imar barışı üzerinde çalışıyorduk!

İmar barışı için cuma günü Yapı Kayıt Belgesi ile ilgili müracatları almaya başlayacaklarını ifade eden Tuzcuoğlu, '' 1-1,5 yıldır bu imar barışı üzerinde çalışıyorduk ancak yeni yasalaştırabildik'' dedi.

türkiye 5 yıldırzlı yaşlı oteli Haberi

türkiye 5 yıldırzlı yaşlı oteli


Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye yaşlı bakımında da marka haline gelecek. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için çalışmalar başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) dün açıkladığı verilere göre; Türkiye’de 65 ve daha yukarı yaştaki nüfus son 5 yılda yüzde 17 arttı ve geçen yıl 6 milyon 895 bin 385 kişi oldu. Yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranı 2013’te yüzde 7,7 iken geçen yıl yüzde 8,5’e kadar çıktı. Dünya Sağlık Örgütü’nün verilerine göre ise; 2050 yılında dünya üzerindeki 60 yaş üstü kitlenin sayıca 2 milyara kadar ulaşması bekleniyor.

YENİ BİR SEKTÖR

Yeni Şafak gazetesinin Sağlık Bakanlığı kaynaklarından edindiği bilgilere göre; Sağlık Bakanlığı ile Aile Sosyal...